|

TDK'dan metalik renkli flash bellek

Melih Bayram Dede
00:00 - 24/03/2009 Salı
Güncelleme: 17:46 - 24/03/2009 Salı
Yeni Şafak
TDK'dan metalik renkli flash bellek
TDK'dan metalik renkli flash bellek

Dijital saklama ve depolama ihtiyaçları için gereken ürün ve sistemlerin dünyadaki lider markası olan Imation bünyesinde faaliyetlerini sürdüren TDK Life on Record, yeni metalik renkli flash bellek serisini ürün portföyüne katıyor.


Veri güvenliğini stille buluşturan Trans-It Edge flash belleklerin kapasitesi 4 GB ile 32 GB arasında değişiyor. Bu yeni belleklerin, kapaksız oluşu, kayarak açılıp kapanması ve çalışırken yanıp sönen LED ışığa sahip olması gibi tasarım özellikleri, belleği diğer belleklerden farklılaştırıyor.


Dayanıklı ve uzun ömürlü malzeme seçimiyle Trans-It Edge, kullanıcılarının TDK Life on Record ürünlerinde onlarca yıldır alıştığı kalite standardının altını bir kez daha çiziyor.


Trans-IT Edge belleğin basit tak-ve-çalıştır teknolojisi ile hem fotoğraflar hem de diğer dokümanlar, herhangi bir yazılımı yüklemeye gerek kalmadan paylaşılabiliyor. Şifre koruması ve disk optimize etme yazılımı ise verilerin izinsiz kullanıcılara karşı korunmasını sağlıyor.


TDK Life on Record'ın Trans-It ve Slider USB flash bellek serilerinden biri olan Trans-It Edge, çok yakında 10 Euro ile 58 Euro arasında değişen, önerilen fiyatlarıyla piyasada olacak. Ürünün görsellerine www.tdk-media.eu linkinden ulaşılabilir.

15 yıl önce