|

Teknoloji eğitimle buluşuyor

Melih Bayram Dede
00:00 - 23/04/2007 Pazartesi
Güncelleme: 22:38 - 22/04/2007 Pazar
Yeni Şafak
Teknoloji eğitimle buluşuyor
Teknoloji eğitimle buluşuyor

Vestel, EF 2007 Eğitim Fuarı'na Vestel City'de tasarlanan ve üretilen yeni seri dizüstü bilgisayarları ve Vestel Grubu şirketlerinden Dexar'ın multimedya ve telekomünikasyon çözümleri ile katılıyor.

“Teknolojinin Türkçesi” sloganıyla Türkiye'nin ilk, Avrupa'nın tek dizüstü bilgisayar fabrikasını kuran Vestel, dizüstü bilgisayarlarının yeni seri ürün gamını, 24-28 Nisan'da Milli Eğitim Bakanlığı'nca İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde düzenlenen EF 2007 Eğitim Fuarı'nda sergileyecek.

Vestel Pazarlama Bilişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Dexar Genel Müdür Vekili Zafer Küçükateş fuarla ilgili yaptığı açıklamada, teknolojiye en büyük ihtiyacın duyulduğu alanlardan biri olan eğitimle, geleceği şekillendiren eğitimciler ve öğrencilerle buluşuyor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

EF 2007 fuarında, Vestel dizüstü bilgisayarların yanısıra Vestel'in masa üstü bilgisayarları ve diğer bilişim ürünleri ile Türkiye'nin lider uydu hizmet sağlayıcısı Dexar'ın esnek, hızlı ve kesintisiz hizmet sunan uydu iletişim çözümleri de yer alıyor.


17 yıl önce