|

Teknoloji ürünlerine kasko geldi

Melih Bayram Dede
00:00 - 26/03/2007 Pazartesi
Güncelleme: 22:33 - 25/03/2007 Pazar
Yeni Şafak
Teknoloji ürünlerine kasko geldi
Teknoloji ürünlerine kasko geldi

Sanko Holding'in teknoloji şirketi Akora Teknoloji AŞ, teknolojik ürünlerin kaybına neden olacak hasarları kasko güvencesi altına alan Teknokask isimli yeni bir hizmet paketinin distribütörlüğünü üstlendi.

Her marka ve model dijital fotoğraf makinelerini, LCD ve plazma televizyonları, dizüstü bilgisayarları, video kameraları, DVD, MP3 ve MP4 oynatıcıları ve LCD monitörleri, hırsızlıktan sıvı temasına, kırılmadan yüksek voltaja kadar pek çok hasara karşı teminat altına alıyor.

Hizmet Paketinde ayrıca Danışmanlık, Lojistik gibi hizmetlerde bulunuor. Teknokask ürünleri, tüm Akora bayilerinden satın alınabilecek. Teknokask, paketi sadece yeni ve faturalı teknoloji ürünleri için ve belli bedel aralığında kalan ürünler için satın alınabilecek. Ürün satışı gerçekleştikten sonra, verilecek olan poliçe sertifikası ve satış faturası esas alınacak ve bu noktadan sonra tüm sorumluluk Cepkask AŞ'ye geçecek.

Müşterilerin hasar nedeniyle ürünün kaybından sonra 5 gün içinde Cepkask AŞ'ye başvurması, hırsızlık durumunda ise polis zabtıyla birlikte aynı işlemi gerçekleştirmesi, kasko işleminin devreye girmesi için yeterli olacak.


17 yıl önce