|

Teknomelek uzaktan problem çözecek

Bilgisayarlaşma artarken, kullanıcının sorununu çözmek için destek ihtiyacı ortaya çıkıyor. 'Teknomelek' ile geliştirilen uzaktan destek paketiyle, resmi ve özel kullanıcılar problemi uzak bağlantıyla çözecekler.

Melih Bayram Dede
00:00 - 3/05/2012 Perşembe
Güncelleme: 23:53 - 2/05/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
Teknomelek uzaktan problem çözecek
Teknomelek uzaktan problem çözecek

Bugüne kadar daha çok kurumsal şirketlerde tercih edilen bilgisayarlara uzaktan müdahaleyle sorun çözme hizmetleri, ev ve küçük işletmelerin de yararlanabileceği şekilde yeniden kurgulandı. Ünite Bilgi Teknolojileri CEO'su Malkoç Süalp, “Teknomelek adıyla Türkiye'nin ilk uzaktan destek paketini hayata geçirdik. Teknolojik sorunları, ev kadınlarından emeklilere, girişimcilerden KOBİ'lere kadar herkesin korkulu rüyası olmaktan çıkarıyoruz. Her türlü teknolojik sorunu, internet üzerinden güvenli bağlantıyla bilgisayara müdahale ederek çözüyoruz.” dedi. Bilgisayarlaşma oranının arttığına dikkat çeken Süalp, “Türkiye'de internet bağlantılı hane sayısı 10 milyon üzerinde.2023'te bilgisayarlı hane sayısı 30 milyonun üzerine çıkacak ve istekleri ortaya çıkacak. Burada devreye giriyoruz.” şeklinde konuştu.

1 YILLIK TEKNİK DESTEK 140 TL

Ünite Bilgi Teknolojileri'nin Teknomelek adıyla sunduğu uzaktan teknik destek hizmeti bireysel ve kurumsal kullanıcılar için iki farklı paketle satın alınabiliyor. l bilgisayarlar için bir yıllık teknolojik destek paketi 139,99 TL'den satın alınabiliyor.


Yurt dışına açılma planı

Teknomelek uzmanları kişisel bilgisayarlar ve akıllı telefonların yanı sıra, yazıcı, modem gibi bilgisayar çevre birimlerinin de uzaktan müdahaleyle sağlıklı çalışır hale gelmesini sağlayabiliyor. Telekom sektöründe sorunların yüzde 95'i uzaktan müdahaleyle çözülebiliyor. Günde 3 bin çağrı kapasitesine sahip olduklarını ifade eden Ünite Bilgi Teknolojileri CEO'su Malkoç Süalp, “Teknomelek ile yurdışına da açılma hedefimiz var. Şu an Ukrayna'da şubemiz bulunuyor. Diğer ülkelere de açılmayı düşünüyoruz. İlk gitmek istediğimiz yerlerden biri KKTC. Teknomelek, internet üzerinden verilen bir hizmet olduğu için çok rahat diğer ülkelere de açılabiliriz.” dedi. Süalp, “Teknomelek hizmetini yakında bir hizmet paketi haline getirip, Türkiye'nin önde gelen teknoloji mağazalarından da satın alınabilir hale getireceğiz” şeklinde konuştu.



12 yıl önce