|

Televizyondan alışveriş çağı

TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu, MasterCard ve CordisNetwork ile işbirliği yaparak televizyon üzerinden alışveriş dönemini başlattı. Tivibu Ev kullanıcıları uzaktan kumandayla alışveriş yapabilecek

Melih Bayram Dede
00:00 - 4/11/2013 Pazartesi
Güncelleme: 21:49 - 3/11/2013 Pazar
Yeni Şafak
Televizyondan alışveriş çağı
Televizyondan alışveriş çağı

TTNET teknolojik yeniliklerine Tivibu Çarşı ile devam etti. TTNET'in, MasterCard ve Cardtek Group şirketlerinden CordisNetwork işbirliği ile gerçekleştirdiği interaktif alışveriş uygulaması olan Tivibu Çarşı, izleyicilerin Tivibu kumandasını kullanarak Tivibu Ev üzerinden alışveriş yapmasını sağlıyor. Tivibu Çarşı ile televizyon üzerinden e-ticaret dönemi başladı. Kullanıcılar Tivibu Ev kumandalarında yer alan 'interaktif' tuşuna basarak Tivibu Çarşı'ya kolayca ulaşabilecek.

TEK TUŞLA ALIŞVERİŞ

Tivibu Çarşı'da kullanıcılar beğendikleri ürünleri MasterCard kredi kartları aracılığıyla güvenli şekilde satın alabilecek. Kullanıcıların kart bilgileriyle birlikte www.tivibucarsi.com üzerinden bir kez kayıt oluşturmaları yeterli olacak. İlk olarak alışveriş kanalı DShopping'in kapılarını açtığı ve çok yakında teknoloji marketi Teknosa ile pizza zincirleri Little Caesars Pizza'nın da ekleneceği Tivibu Çarşı'da, en büyük online alışveriş siteleri de yer almaya başlayacak.

E-Ticarete yeni bir boyut geldi

TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, 'Tivibu Çarşı e-ticarete yeni bir boyut getiriyor. Yerel markalar Tivibu Çarşı'da mağaza açarak sadece hizmet verdikleri bölgede ürünlerini ilgili hedef kitleye tanıtıp reklam maliyetlerini azaltabilecekler. Yeni çözümler geliştirmeye devam edeceğiz' dedi.

Dizide gördüğün kıyafeti iste

Tivibu Ev kullanıcıları, dizilerdeki ya da filmlerdeki oyuncuların beğendikleri elbiselerini ve aksesuarlarını, kumandalarının tek tuşu ile satın alabilecek. Şirketler de Tivibu'da mağaza açıp ürün satabilecek.

TV'den pizza siparişi

Tivibu Çarşı'da mağaza açan pizza şirketi örneğin sadece Beşiktaş'ta oturan Tivibu kullanıcılarına yönelik tanıtım yapabilecek, sadece belli bir bölgeden sipariş verenlere film hediye edebilecek.


10 yıl önce