|

TTNET, dakikası 10 Kuruş'luk tarifeyle GSM'cilere rakip oldu

Tüm iletişim altyapısını tek fatura altında toplama iddiasında olan TTNET, internet ve Tivibu televizyon hizmetine şimdi de GSM operatörlüğünü ekledi. TTNET Mobil adlı operatör, dakikası 10 Kuruş gibi iddialı bir tarifeyle pazardan pay kapmaya çalışacak.

Melih Bayram Dede
00:00 - 27/10/2010 Çarşamba
Güncelleme: 01:00 - 27/10/2010 Çarşamba
Yeni Şafak
TTNET, dakikası 10 Kuruş'luk tarifeyle GSM'cilere
TTNET, dakikası 10 Kuruş'luk tarifeyle GSM'cilere

Türk Telekom Grubu şirketlerinden TTNET, şimdiye kadar sunduğu internet ve televizyon hizmetlerine ek olarak, GSM operatörü olarak da hizmet vermeye başladığını duyurdu. TTNET Mobil adlı hizmet, şirketin tüm iletişim ihtiyaçlarının tek faturayla karşılanması için başlattığı 'Üçlü Oyun'un son halkası. Konuyla ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, “Tüm iletişim altyapısını tek fatura altında toplamak için yola çıktık. 6 milyonu aşkın abone fazımızla, tüm hizmetlerini ek fatura altında almak isteyen çok sayıda müşterimiz olacağını düşünüyoruz.” dedi. Sanal GSM operatörü olarak lisans aldıklarını hatırlayan Yılmaz, “Müşterilerimize, Avea altyapısıyla müşterilerinize hizmet vereceğiz. Ancak ileride altyapıya ilaveler olabilir.” şeklinde konuştu.


SADECE TTNET MÜŞTERİLERİNE

TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak da, TTNET Mobile markası altında, cep telefonlarından konuşma, kısa mesaj, mobil internet erişimi gibi tüm hizmetlerin hem yurt içinde hem de yurt dışında verileceğini söyledi. Koçak, 'İkisi Bir Yerde' adını verdikleri tarifeyle, vergiler dahil ayda 10 TL'ye ilk 6 ay boyunca yurtiçinde her yöne 200 dakika konuşma fırsatı sunduklarını hatırlattı. NET4 ADSL adlı aylık 39 TL'lik ve NETLimitsiz ADSL adlı paketi aylık 59 TL'ye satın alanlar her yöne sadece dakikası 10 Kuruş'a konuşabiliyor. Pakette, SMS'ler de 10 Kuruş olarak ücretlendiriliyor. TTNET Mobil hizmetinden sadece, TTNET aboneleri yararlanabiliyor.


TTNET MOBİL MARKALI TELEFON PİYASADA

GSM operatörü olarak pazara giren TTNET, kendi markasıyla cep telefonu satışına da başladı. TTNET Mobil markalı, Google'ın Android işletim sistemini kullanan ve internet hizmetlerinin kullanılabildiği akıllı telefonlara, 24 aylık taksitlerin 26.90 TL'den faturaya yansıtılmasıyla sahip olunabilecek. TTNET Mobil'in ücretlendirmesinde, 6 saniyede bir ücretlendirme periyodu uygulanıyor. Şirketin planları arasında ön ödemeli (kontörlü) hizmet vermek bulunmuyor. Çünkü şirketin temel hedefi, tek fatura üzerinden tüm iletişim hizmetlerini sunmak.


***



13 yıl önce