|

TTNET, Orta Doğu'nun en iyisi

Melih Bayram Dede
00:00 - 18/12/2008 الخميس
Güncelleme: 18:10 - 18/12/2008 الخميس
Yeni Şafak
TTNET, Orta Doğu'nun en iyisi
TTNET, Orta Doğu'nun en iyisi

TTNET, bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen CommsMEA ödül töreninde yılın İnternet servis sağlayıcısı seçilerek ödüle layık görüldü


Türkiye'nin lider internet servis sağlayıcısı TTNET'in başarısı, yurtdışında da ödüllendirildi. Telekomünikasyon sektörünün Doğu Akdeniz, Orta Doğu ve Afrika'daki en prestijli etkinliklerinden biri olan Comms MEA ödüllerinde “Yılın Internet Servis Sağlayıcısı Ödülü”ne layık görülen TTNET, 15 Aralık tarihinde Dubai Grand Hyatt otelde gerçekleştirilen törenle ödülünü aldı.



ITP Technology Publishing tarafından organize edilerek Orta Doğu ve Afrika'nın telekomünikasyon sektöründen 250'nin üzerinde uzmanın katıldığı etkinlikte bireysel mükemmelik, telekom endüstrisinde farklı yaklaşım, uygulamada uzmanlık ve kurumsal başarı gibi 12 farklı kategoride ödül veriliyor.



Sektörün uzmanlarından oluşan jürinin değerlendirmesi sonucu ödüller, bölgesel endüstrinin büyümesine liderlik etme, teknoloji yatırımlarında süreklilik gösterme, kazanan stratejiler uygulama ve son kullanıcının hem aklını hem de kalbini yakalayan servisler geliştirme kriterleri göz önünde bulundurularak sahiplerine verildi.



TTNET'in 5 milyonu aşkın abonesinin kullanımına sunduğu ücretsiz müzik portalı TTNET MÜZİK ve TTNET VİDEO hizmeti, jürinin TTNET'i yılın internet servis sağlayıcısı seçmesinde etkili oldu. Ödülü, törene katılan TTNET Genel Müdür Yardımcısı Nejat Somay aldı.

٪d سنوات قبل