|

TTNET VİTAMİN SBS'ye hazırlıyor

İlki 18 Nisan'da gerçekleştirilecek TTNET VİTAMİN'in ücretsiz Canlı Seviye Belirleme Sınavı (SBS) Denemeleri ile öğrenciler, gerçek zamanlı sınav deneyimi yaşıyor.

Melih Bayram Dede
00:00 - 17/04/2009 Cuma
Güncelleme: 22:59 - 17/04/2009 Cuma
Yeni Şafak
TTNET VİTAMİN SBS'ye hazırlıyor
TTNET VİTAMİN SBS'ye hazırlıyor

Türkiye'nin lider Internet servisi sağlayıcısı TTNET, interaktif eğitim destek paketi TTNET VİTAMİN ile ilköğretim öğrencilerinin eğitim kalitesini yükseltmeye devam ediyor.

TTNET VİTAMİN'e eklenen Canlı SBS Denemeleri sayesinde, ilköğretim 6, 7 ve 8'inci sınıfta okuyan öğrenciler, İnternet ortamında tüm Türkiye çapında yapılan gerçek zamanlı sınavlarda diğer öğrencilerle aynı anda kendini deniyor, eksiklerini belirleyebiliyor. Böylece öğrenciler, Haziran ayında yapılacak SBS'ye verimli bir şekilde hazırlanıyor. Üstelik Canlı SBS Denemeleri TTNET VİTAMİN üyelerine ücretsiz olarak sunuluyor.

İçeriği Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen SBS ile paralel olarak hazırlanan TTNET VİTAMİN Canlı SBS Denemelerinin ilki 18 Nisan 2009'da yapılacak. Tüm katılımcıların aynı saatte başlayarak aynı zamanda tamamlayacakları Canlı SBS Denemeleri, 18 Nisan – 30 Mayıs 2009 tarihleri arasında, 7 hafta boyunca her cumartesi günü yapılacak.

TTNET VİTAMİN üyelerinin, Canlı SBS Denemelerine ücretsiz katılabilmek için yapmaları gereken tek şey TTNET VİTAMİN'e girerek sınava kayıt olmak.


Sınav sonuçları, her pazar günü TTNET VİTAMİN'deki Canlı SBS Denemeleri bölümünde açıklanıyor. Öğrencilerin sadece kendilerinin görebildiği Canlı SBS Denemelerinin sonuçları sayesinde hem sınavdan alınan puan hem de eksik bulunan konular görülebiliyor. Aynı ekrandan eksik olduğu konuların canlandırma ve interaktif anlatımlarına erişebilen öğrenciler, sorulara verdikleri cevapları da inceleyebiliyorlar.

Sınav sonuç bölümü öğrencilere, kendi okulları, ilçeleri, illeri ve Türkiye ortalamasına göre aldıkları puanın karşılaştırılmasının yanı sıra okul, il, ilçe ve Türkiye bazında katılan kişi sayısı ve öğrencinin kaçıncı olduğu bilgilerini alma olanağı sağlıyor.

Ayrıca öğrenciler bu sınav sonuç bölümünde girdikleri sınavın doğru cevaplarını ve çözümlerini inceleyebiliyor, ders bazında net, doğru, yanlış ve boş cevap sayılarını görebiliyorlar.


Milli Eğitim Bakanlığı müfredatı ile uyumlu olan TTNET VİTAMİN, öğrencilere İnternet üzerinden ulaşılan eşsiz bir eğitim ortamı sağlıyor. Ders konularını, sesli anlatımlarla ve farklı örneklerle sunarak okuldaki derslerinde öğrenciye destek oluyor. Öğrencinin dünyasıyla aynı dili konuşan animasyonlar, deneyler ve oyunlar sayesinde, öğrenme süreci öğrenci tarafından dirençle karşılaşmadan, konular rahatça benimseniyor. Öğrenci TTNET VİTAMİN sayesinde dersleri kolaylıkla kavrayabildiğini gördükçe kendisini daha başarılı hissediyor, ders çalışmak daha keyifli oluyor.

TTNET ADSL aboneleri, TTNET satış noktalarından, 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri'nden ya da www.ttnet.com.tr ve www.ttnetvitamin.com.tr'den yılda sadece 36 TL ya da ayda 5 TL ödeyerek TTNET VİTAMİN'e sahip olabiliyor.

15 yıl önce