|

TTNet'ten dinmeyen nağmeler!

Melih Bayram Dede
00:00 - 4/04/2008 Cuma
Güncelleme: 15:37 - 4/04/2008 Cuma
Yeni Şafak
TTNet'ten dinmeyen nağmeler!
TTNet'ten dinmeyen nağmeler!

Yılbaşında hizmete giren TTNetMüzik servisi ile 85 binin üzerinde yerli eseri ücretsiz ve tamamen yasal olarak bilgisayarlarına indirebilen TTNetMüzik üyeleri, artık şarkıları siteden doğrudan dinleyebilecek ve kendi zevklerine göre listeler oluşturabilecek

Genişbant internet bağlantısının yanı sıra abonelerine yenilikçi çözüm ve hizmetler sunan TTNet, ADSL abonelerinin ücretsiz yasal şarkı indirebildiği müzik portali TTNetMüzik'e yepyeni özellikler ekliyor. Aboneler artık TTNetMüzik'teki şarkıları indirmelerine gerek kalmadan site üzerinden dinleyebilecek ve istedikleri gibi şarkı listeleri oluşturabilecek. TTNetMüzik'teki yeni hizmetlerden tüm aboneler (Standart ve Gold üyeler) yararlanabilecek.

TTNet ADSL aboneleri, yılbaşında müzikseverlerle buluşan ve www.ttnetmuzik.com adresinden yayın yapan Türkiye'nin müzik portali TTNetMüzik'te 85 binin üzerinde şarkıyı bugüne kadar hakları dahilinde bilgisayarlarına indirme, CD'ye yazma veya mobil müzik çalarlarına aktarma haklarına sahipti. Yeni eklenen canlı dinleme (streaming) özelliği ile üyeler, şarkıları indirmelerine gerek kalmadan tek bir tıkla baştan sona dinleyebilecek. Bu yeni özellik sayesinde TTNetMüzik artık ADSL abonelerine sadece şarkıları indirebildikleri bir site değil, internete bağlı oldukları her an sınırsız müzik dinleyebilecekleri bir dünya sunacak.

Başlangıç seviyesi 1 Mbps hız/4 GB kotalı ADSL paketi aboneleri kendilerine ücretsiz sunulan Standart üyelik kapsamında aylık 10 şarkı indirme haklarına ek olarak sınırsız müzik dinleyebilecek. Diğer tüm paketlerdeki kullanıcılar ise ücretsiz Gold üyelik kapsamında her ay 500 şarkıyı bilgisayarlarına indirme, 100 adet şarkıyı CD'ye kaydetme ve müzikçalara aktarma haklarının yanı sıra dinleme özelliğinden de yine sınırsız olarak faydalanabilecek. Standart üyeler diledikleri takdirde müzik paketi satın alarak ayda sadece 5 YTL karşılığında Gold üyelik hakkına sahip olabilecek.

Dinleme özelliği aracılığıyla tüm TTNetMüzik kullanıcıları editörlerin hazırladığı çeşitli müzik türlerine ait hazır şarkı listelerinin (playlist) yanı sıra kendi tercihlerine uygun şarkı listeleri de oluşturabilecek. Tüm bunların yanı sıra, müzik dünyasına ilişkin çok özel haberler, röportajlar ve yeni albümlerin duyuruları her yerden önce TTNetMüzik'te sunulacak. Kısacası TTNetMüzik, Türkiye'de sayıları 5 milyona yaklaşan TTNet ADSL kullanıcılarının müziğe açılan kapısı olacak.

16 yıl önce