|

Türk gazetecilerin blog deneyimi Teksas Üniversitesi'nde

Kadir Has Üniversitesi'nde öğretim görevlisi ve aynı zamanda Marmara Üniversitesi'nde tez aşamasında bir doktora öğrencisi olan Perrin Öğün Emre ile Kanada Vancouver Üniversitesi'nden Pınar Gürleyen'in 'Blogların gazeteciliği dönüştürmesi ve Türkiye'deki örnekleri' konulu çalışmaları Teksas Üniversitesi'nde sunuldu.

Melih Bayram Dede
00:00 - 24/04/2010 Cumartesi
Güncelleme: 22:44 - 24/04/2010 Cumartesi
Yeni Şafak
Türk gazetecilerin blog deneyimi Teksas Üniversite
Türk gazetecilerin blog deneyimi Teksas Üniversite

Geçtiğimiz yıl, Kadir Has Üniversitesi'nde öğretim görevlisi ve aynı zamanda Marmara Üniversitesi'nde tez aşamasında bir doktora öğrencisi olan Perrin Öğün Emre ile Kanada Vancouver Üniversitesi'nden Pınar Gürleyen'in 'Blogların gazeteciliği dönüştürmesi ve Türkiye'deki örnekleri' konulu çalışmaları için bana sorular yöneltmiş ve cevaplarımı buradan sizinle

Emre ve Gürleyen, bu çalışmalarından yararlanarak Teksas Üniversitesi tarafından düzenlenen Online Journalism sempozyumuna başvurmuşlar. Dün de 'Exploring new journalistic platforms: Experinces of Turkish Journalist Bloggers' başlıklı çalışmalarını Austin'de sunmuşlar. Böyle bir çalışmaya katkı sağlamaktan çok mutlu oldum.


Benim de görüşlerimin yer aldığı Emre ve Gürleyen'in çalışmasını konuyla ilgilenenler PDF formatında
görebilir.

14 yıl önce