|

Turkcell'in 3G hız testine uluslararası ödül

Turkcell'in 3G'nin 1.yıldönümü nedeniyle geçen sene düzenlediği '3G Hız Testi'”, PR News Ödülleri'nin “En İyi Yıldönümü Etkinliği” kategorisinde '“Onur Ödülü”'ne layık bulundu. Ulusal basından 32 gazeteciyle aynı gün içerisinde Diyarbakır ve Paris'te gerçekleştirdiği 3G Hız Testi halkla ilişkiler etkinliği, son olarak geçen yıl Golden Drum PR Yarışması'ndan da 3 ödülle dönmüştü.

00:00 - 21/09/2011 الأربعاء
Güncelleme: 13:15 - 21/09/2011 الأربعاء
Yeni Şafak
Turkcell'in 3G hız testine uluslararası ödül
Turkcell'in 3G hız testine uluslararası ödül

Turkcell'in, 3G'nin 1.yıldönümünde imza attığı yaratıcı halkla ilişkiler etkinliği uluslararası bir ödüle daha layık bulundu. Halkla ilişkiler sektörünün prestijli organizasyonlarından PR News'un düzenlediği Platinum PR Awards'ta “'En İyi Yıldönümü Etkinliği'” kategorisinde yarışan Turkcell, Diyarbakır-Paris 3G hız testi etkinliği ile “'Onur Ödülü'”nü aldı. Diyarbakır-Paris 3G hız testi, son olarak geçen sene Slovenya'da düzenlenen Golden Drum Uluslararası Reklam ve Halkla İlişkiler Festivali'nden 3 ödülle dönmüştü.


Turkcell Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Filiz Karagül Tüzün; “Turkcell, rekabetin yoğun yaşandığı telekom sektöründe lider pozisyonunu büyük bir tutarlılıkla koruyor. Kurumsal iletişim bölümü olarak, Turkcell'in sahip olduğu bu konum bize önemli görevler yüklemekte. Dünya şirketi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen bir kurumu kamuoyuna doğru bir şekilde anlatabilmek çabasıyla dünya çapında ses getiren nitelikli işlere imza atıyoruz. Diyarbakır-Paris 3G hız testinin de planlanmadan uygulamaya her aşaması Kurumsal iletişim ve etkinlik organizasyon bölümlerimiz ve iletişim danışmanlığımızı yapan ajansımız İz İletişim tarafından titizlikle örüldü. Ödüllerimiz gösteriyor ki, halkla ilişkiler bir takım oyunudur ve Turkcell, bu alanda da küresel rekabet yeteneğine sahiptir. Projeye katkıda bulunan tüm çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.


Ödül töreni New York'ta gerçekleşti

Dünya çapında en yaratıcı ve başarılı PR etkinliklerinin değerlendirildiği PR News Ödülleri bu sene 7. kez sahiplerini buldu. 14 Eylül günü New York Grand Hyatt Hotel'de gerçekleşen ödül töreni PR dünyasının küresel düzeyde en önemli aktörlerinin buluştuğu bir organizasyon oldu. Ödüllerin sahiplerine iletilmesinin ardından bir konuşma yapan McDonald's ABD'nin Kurumsal İletişim Direktörü Heather Oldani, halkla ilişkiler sektöründeki son trendleri anlattı.

٪d سنوات قبل