|

Türkiye bilgisayar sektörü TechnoLogic'te

00:00 - 5/02/2009 четверг
Güncelleme: 16:50 - 5/02/2009 четверг
Yeni Şafak
Türkiye bilgisayar sektörü TechnoLogic'te
Türkiye bilgisayar sektörü TechnoLogic'te

Melih Bayram Dede'nin hazırlayıp sunduğu TechnoLogic'te bu hafta, Türkiye bilgisayar pazarı masaya yatırılıyor. Türkiye bilgisayar pazarını ve sektörde neler yaşandığını Crea Bilişim Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim İlerisoy TechnoLogic'e anlatıyor.


TechnoLogic'te haftanın haberlerinde ise, Intel'in başkanı Craig Barrett'ın, yerini Mayıs ayında Jane Shaw'a bırakacak oluşu, 'hacker'ların, İngiltere'deki iş arama portalı Monster'e saldırarak, 4.5 milyon üyenin kişisel bilgisini kopyalaması ve Avrupa Birliği'nin, kıta Avrupa'sını yüzde 100 geniş bant internet ağı ile donatma kararı var.


Haftanın sitelerinde ise kişisel yayıncılık sitesi Kitapbas ve el emeği göz nuru ürünlerin alınıp satılabildiği Pasaj.com tanıtılıyor.


TechnoLogic'in oyun bölümünde Battlefield'ın yapımcılarının geliştirdiği, Mirror's Edge adlı bir aksiyon macera oyunuyla ilgili detaylar var.


TechnoLogic'in ürün inceleme bölümünde ise Teknosa Planet'ten film ve müziklerinizi oynatma yeteneğine sahip Smart Media Player ve ilginç dijital oyuncaklar hakkında bilgi veriliyor.


TECHNOLOGIC CUMARTESİ SAAT: 15.25'TE TVNET'TE





15 лет назад