|

Türkiye'de Xbox One ön siparişi başlıyor!

Türkiye''de 5 Eylül''de piyasaya çıkacak olan Xbox One için ön sipariş tarihi 21 Temmuz olarak açıklandı.

.
00:00 - 18/07/2014 Cuma
Güncelleme: 12:35 - 18/07/2014 Cuma
Yeni Şafak
Türkiye'de Xbox One ön siparişi başlıyor!
Türkiye'de Xbox One ön siparişi başlıyor!

5 Eylül'den itibaren Türkçe arayüzle piyasaya sürülecek olan Xbox One'ın perakende zincirlerinde ön sipariş tarihi 21 Temmuz olarak açıklandı. 21 Temmuz - 5 Eylül tarihleri arasında ön sipariş veren kullanıcılar Xbox One'ı büyük avantajlarla alma fırsatı yakalayacak. Konsol sadece ön siparişe özel olmak üzere yaklaşık 450 TL değerinde iki oyunla birlikte gelecek.

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında 13 ülkede satışa sunulan Xbox One, 5 Eylül'den itibaren Türkiye'nin de içinde bulunduğu 29 ülkede kullanıcısıyla buluşacak. Oyun dünyasının merakla beklediği konsol için 21 Temmuz – 5 Eylül arası devam edecek ön sipariş için kullanıcılara iki ayrı paket sunuluyor.

Ön siparişte Xbox One, Kinect, Fifa 15, Dance Central, Spotlight, Kulaklık, Day 1 özel kumanda ve Day 1 Achievement'tan oluşan paket 1999 TL'den, FIFA 15, Forza 5, Kulaklık ve Kumanda'dan oluşan paket ise 1599 TL'den sunulacak. Bu kampanya sadece ön sipariş için geçerli olacak.

Xbox One'ın 21 Temmuz'da başlayacak olan ön siparişinden büyük heyecan duyduklarını dile getiren Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı İpek Baykurt, "Xbox One'in sadece ön sipariş için geçerli olan bu kampanyasının büyük ilgi görmesini bekliyoruz. Oyun konsolunun ötesine geçerek kapsamlı ev eğlencesinin merkezinde yer alacak bu ürünü Türkiye'deki tüketicilerle buluşturacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Oyunlar, TV, filmler, müzik, spor ve Skype'ı aynı kutuda buluşturan Xbox One oyun ve eğlence anlayışına yeni bir boyut getirecek" diye konuştu.

Xbox One, piyasaya sürüldüğü günden beri kullanıcılardan gelen öneri ve yorumlar eşliğinde her ay yayınlanan güncellemelerle yeni yeteneklere kavuştu. Sadece Xbox One, oynanan oyun ve seyredilen TV programı arasında anında geçiş yapabiliyor. Böylece eğlencenin hiçbir anını kaçırmayacağınızı garanti ediyor. Upload Studio ve Twitch gibi uygulamalar oyunlardaki en güzel anları kaydederek paylaşmaya olanak sağlarken, Xbox Live Gold üyeliğiyle sunulan hizmetler ve Xbox One'a entegre Microsoft bulut servisleri eğlenceyi farklı bir boyuta taşıyor.

Xbox One, ayrıca Xbox Live Gold üyeliğine sahip oyuncuların oynayabildiği Free to Play tarzı oyunlara da ev sahipliği yapıyor.

10 yıl önce
default-profile-img