|

Tuşla 1056'yı, düşür faturayı!

Koç.net, 1056 hizmeti ile kullanıcıların; şehirlerarası, uluslararası ve GSM görüşmelerini uygun fiyatla yapmalarına olanak sağlıyor

Melih Bayram Dede
00:00 - 4/04/2008 Cuma
Güncelleme: 14:51 - 4/04/2008 Cuma
Yeni Şafak
Tuşla 1056'yı, düşür faturayı!
Tuşla 1056'yı, düşür faturayı!

Telekomünikasyon şirketi Koç.net, “1056” Bireysel Ses Hizmeti ile kullanıcıların sabit telefonlarından şehirlerarası, uluslararası ve GSM görüşmelerini, hiçbir abonelik işlemine gerek kalmadan ekonomik bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlıyor. Kullanıcıların sözleşme ya da başka hiçbir işlem yapmadan kolayca faydalanabildikleri 1056 hizmeti için ekstra bir bedel ödenmiyor, sabit ücret ya da abonelik ücreti alınmıyor. Sadece yapılan aramaların tutarları ödeniyor.


1056 hizmetinden yararlanmak isteyenlerin ise; telefon görüşmelerini yapmadan önce 1056'yı sonra da beklemeden aramak istedikleri numarayı tuşlamaları yeterli oluyor. Örneğin; Ankara'yı aramak isteyen bir kullanıcı, önce 1056, sonra da ilgili alan kodunu ve arayacağı numarayı tuşlayarak hizmetten kolayca yararlanabiliyor. Eğer yurtdışı aranacaksa da; önce 1056'yı, sonra ülke kodunu ve alan koduyla birlikte aranacak numaranın tuşlanması yeterli oluyor.


“Koç.net olarak; farklı ürün paketleri, kaliteli hizmet, hızlı çözüm ve kesintisiz iletişim ile hizmetlerimizde farklılaşıyoruz” diyen Koç.net Genel Müdürü Mehmet Ali Akarca, 1056 ile ses hizmetlerinde kalite, çeşitlilik, kolay kullanım ve ekonomik tarifeleri ön planda tuttuklarını ifade ediyor. Akarca, amaçlarının; kuruşlar seviyesinde fiyat farkına odaklanmak olmadığını; müşterilerine her zaman en kaliteli, en çeşitli ve ekonomik hizmetler sunmak ve en güçlü özel telekom operatörü olmak hedefini sürdürdüklerini belirtiyor.

Koç.net seçimli telefon hizmeti tarifesinin geçerli olduğu 1056 hizmetinde vergiler hariç hizmet bedelleri şu şekildedir:

Uluslararası aramalarda ABD ve Avrupa ülkelerinin yer aldığı 1. kademe ülkeler için aramanın dakikası 0,081 YTL, şehirlerarası aramaların dakikası 0,062 YTL, GSM numaralarını (Turkcell, Avea, Vodafone) aramanın dakikası ise 0,257 YTL.

Koç.net'in 1056 hizmeti hakkında detaylı bilgiye
adresinden ulaşılabiliyor.
16 yıl önce