|

Üniversitede 'Turkcell'li Hayat Seminerleri' başlıyor

Turkcell'i üniversite öğrencileri ve akademisyenlerle buluşturan Turkcell'li Hayat Seminerlerinin ilki bugün başlıyor.

00:00 - 1/03/2012 Perşembe
Güncelleme: 18:13 - 1/03/2012 Perşembe
Yeni Şafak
Üniversitede 'Turkcell'li Hayat Seminerleri' başlı
Üniversitede 'Turkcell'li Hayat Seminerleri' başlı

Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell; teknoloji ve iletişim alanındaki bilgi ve deneyimlerini, üniversite öğrencileri ve yönetimleriyle paylaşmak üzere, “Turkcell'li Hayat Seminerleri” kapsamında 2012 yılında 20 üniversiteyi ziyaret ediyor. Turkcell Akademi'nin düzenlediği ve üst düzey yöneticilerin katıldığı etkinlikler kapsamında, öğrencilere mobil dünyanın önemi, teknoloji ve telekomünikasyon sektöründeki yenilikler, iş yaşamında başarılı olmanın püf noktaları aktarılıyor.


İş yaşamında başarılı olmanın püf noktaları

Üniversite öğrencilerinin mezun olmadan önce, sektördeki gelişmeler, yeni teknolojiler, mobilite, mobil inovasyon, kariyer seçimi, iş yaşamında başarılı olmak ve iş başvurusu yaparken nelere dikkat edilmesi gibi konularda donanıma sahip olmaları amacıyla gerçekleştirilen etkinliklerde, üniversite-sanayi işbirliğinin gerçekleşeceği interaktif platformlar oluşturuluyor.

Dicle Üniversitesi'nde, bugün gerçekleştirilecek etkinliğe Turkcell Grup şirketlerinden Turkcell Global Bilgi Genel Müdür Yardımcısı Haktan Saran katılacak.


Turkcell, Türkiye'nin dört bir yanında öğrencilerle buluşuyor

Turkcell üst yönetiminin katıldığı “Turkcell'li Hayat Seminerleri” platformunda; üniversite öğrencileri iletişim ve teknoloji sektörünün yakın geleceği, yeni teknolojiler ile hayatımızda nelerin değişeceği, yeni fırsatlar, işbirlikleri ve Turkcell'de kariyer fırsatları gibi konularda bilgi edinme fırsatı buluyorlar.


Türkiye'nin dört bir yanında 20 üniversitede yapılacak etkinliklerde, “Turkcell'li Hayat Sohbetleri” başlığı altında yöneticilerin katılımıyla paneller düzenleniyor. “Turkcell'li Hayat Deneyimleri” isimli tanıtım alanında; Turkcell'in M2M uygulamaları, Cep-T Cüzdan, Cep-T Para gibi yenilikçi ürün ve servisleri ile üniversitelere yönelik proje sunumları sergileniyor. “İşimi Seçiyorum”, “İşimi Seviyorum”,” başlıkları altında skeç ve seminerler ile de gençlere insan kaynakları ve girişimcilik konularında bilgi aktarılıyor.


21 ilde 32 üniversitede 18 bini aşkın öğrenciye ulaşıldı

2009 yılında başlayan Turkcell'li Hayat seminerleri ile bugüne kadar 21 ilde, 32 Üniversitede, 18.000+ öğrenciye eriştik. Bu üniversiteler arasında Yıldız Teknik Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, On Dokuz Mayıs Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Dicle Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Cumhuriyet Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Ege Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi gibi üniversiteler yer almaktadır.

12 yıl önce