|

Vodafone'dan bayramda yurtdışı indirimi

17 Vodafone operatöründe roaming yaparken arama ve aranmaların dakikası KDV dahil ÖİV hariç sadece 75 YKr.

Melih Bayram Dede
00:00 - 24/11/2008 Pazartesi
Güncelleme: 21:47 - 24/11/2008 Pazartesi
Yeni Şafak
Vodafone'dan bayramda yurtdışı indirimi
Vodafone'dan bayramda yurtdışı indirimi

Vodafone, Kurban Bayramı'nı yurt dışında geçirmek isteyen abonelerine “Dünyayı Gezen Tarife” ile çok avantajlı fiyatlarla konuşma imkanı sunuyor. Türkiye'de bir ilk olan Dünyayı Gezen Tarife sayesinde Vodafone faturalı hat aboneleri, yurtdışında 17 Vodafone GSM şebekesinde roaming (uluslararası dolaşım) yaparken, Türkiye'deki ve dünyadaki herkesi çok avantajlı fiyatlarla arayabiliyor ve aranabiliyor.


Vodafone Türkiye Promosyon ve Uluslararası Teklifler Bölüm Başkanı Erkut Erkut, “Vodafone'un uluslararası bir şirket olması, avantajlı roaming tarifeleri geliştirmesine olanak sağlıyor. Vodafone Türkiye de, Türkiye'deki en avantajlı roaming tarifelerini sunuyor” dedi.


Dünyayı Gezen Tarife'nin 17 Vodafone operatör ülkesinde roaming yaparken dakikası KDV dahil ÖİV hariç 75 YKr'den konuşma imkanı sunduğunu belirten Erkut Erkut, tarifenin aylık sabit ücretinin ise yalnızca 1 YTL olduğunu kaydetti.


Vodafone Faturalı Hat aboneleri, mevcut abonelik paketlerini değiştirmeden Dünyayı Gezen Tarife alternatifini seçip, avantajlarından yararlanabiliyor. Tarifeden faydalanmak için, internetten “My Vodafone”u tıklamak, kısa mesajla “şifre gezen abone” yazıp 7048'e göndermek, 444 0 542'yi aramak veya bir Vodafone Shop ya da Vodafone Store'a uğramak yeterli.


Dünyayı Gezen Tarife, Vodafone'un Fransa, Almanya, Arnavutluk, Avustralya, İngiltere, Çek Cumhuriyeti, Hollanda, İtalya, İrlanda, İspanya, Macaristan, Malta, Mısır, Portekiz, Romanya, Yeni Zelanda ve Yunanistan operatörlerinde geçerli.

15 yıl önce