|

Vodafone'dan USB'den internet

Melih Bayram Dede
00:00 - 3/07/2008 Thursday
Güncelleme: 21:25 - 3/07/2008 Thursday
Yeni Şafak
Vodafone'dan USB'den internet
Vodafone'dan USB'den internet

Dünyanın mobil iletişim devi Vodafone, şimdi de istediği yerden internete bağlanmak isteyenlere “Vodafone Mobile Connect USB Stick”i sunuyor. Temmuz itibariyle başlayan kampanya kapsamında, Hesaplı İnternet Paketleri arasından 1GB'lık Paket'i seçen ve 12 aylık kullanma taahhüdü veren Vodafone aboneleri, hem Vodafone USB Stick modem cihazına ücretsiz sahip oluyorlar hem de aylık sabit ücreti indirimli olarak ödüyorlar.


Vodafone Türkiye Promosyon ve Uluslararası Teklifler Bölüm Başkanı Erkut Erkut, “Vodafone Mobile Connect USB Stick, kullanıcının istediği yerden istediği an internete bağlanabilmesini sağlıyor. Bir memory stick kadar küçük olan bu yeni ürünümüz, piyasadaki benzerlerine kıyasla hem daha ekonomik hem de son derece kullanıcı dostu oluşuyla dikkat çekiyor” diye konuştu.


GPRS ve EDGE teknolojilerini destekleyen ve Windows ile MAC OS X işletim sistemiyle çalışabilen yeni ürün, doğrudan bilgisayarın USB girişinden bağlantı yapıyor ve herhangi bir USB kablosuna da ihtiyaç duymuyor. MAC OS X işletim sisteminde ilk kurulum CD aracılığıyla yapılıyor.


Vodafone Mobile Connect USB Stick Kampanyası kapsamında, Hesaplı Internet Paketleri - 1GB'lık Paket'i 12 ay boyunca kullanma taahhüdü veren Vodafone aboneleri, Vodafone Mobile Connect USB Stick cihazına ücretsiz sahip olurken, aylık sabit ücreti 35 YTL olan Hesaplı İnternet Paketleri - 1GB'lık Paket'e ise ayda sadece 25 YTL ödüyorlar.


İlgili fiyatlara KDV ve ÖİV dâhil edildiğinde Hesaplı Internet Paketleri – 1GB'lık Paket aylık sabit ücret 42,42 YTL, indirimli Hesaplı Internet Paketleri – 1GB'lık Paket aylık sabit ücreti ise 30,30 YTL oluyor.



16 years ago