|

Vodafone'dan yeni 'Kamu Avantaj' paketi

00:00 - 6/08/2011 Cumartesi
Güncelleme: 00:43 - 7/08/2011 Pazar
Yeni Şafak
Vodafone'dan yeni 'Kamu Avantaj' paketi
Vodafone'dan yeni 'Kamu Avantaj' paketi

Vodafone Türkiye, kamu çalışanlarına yönelik 'Vodafone Kamu Avantaj' paketini tanıttı. Konuya ilişkin basın toplantısında konuşan Vodafone Türkiye Bireysel Müşterilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt, Türkiye'de 3 milyon kamu çalışanı bulunduğunu ve aileleriyle birlikte 10 milyonluk bir kesimin kamudan geçimini sağladığını belirterek, yüzde 80'i merkezlerden uzakta bulunan kamu çalışanlarının 1.500-5 bin lira arasında maaş aldığını anlattı.

Öğüt, kamu kesiminin dört ana ihtiyacını, 'kendilerini geliştirerek yükselme', 'aylık maaşlarını daha efektif kullanarak geleceğe yatırım yapma', 'kamuyla ilgili son dakika değişikliklerini öğrenme' ve 'yurt dışı görev ya da tatillerinde uygun konuşma imkanlarına sahip olma' olarak sıraladı.

Toplantıda verilen bilgiye göre, kamu avantaj paketi kapsamında aylık 30 lira karşılığında, ilk 6 ayda her yöne 1000 dakika, sonrasında ise Vodafone'lularla 500, diğer yönlere 500 dakika konuşmayı içeren yeni bir kamu tarifesi yer alıyor.

Program kapsamındaki diğer özellikler ise indirimli online alışveriş sitesi 'Kamupanya', internet üzerinden ücretsiz eğitim sağlayan 'Kamu Akademi eğitim platformu', '1414 kamu haber paketi' ile Cep Kamu Maksi tarifesinden yararlananlara yönelik yurt içi dakikaların yarısını yurt dışında da kullanmaya imkan tanıyan 'Yeşil Pasaport' uygulamasından oluşuyor. 

13 yıl önce