|

XV. Türkiye'de İnternet Konferansı başlıyor

00:00 - 28/11/2010 Pazar
Güncelleme: 00:19 - 29/11/2010 Pazartesi
Yeni Şafak
XV. Türkiye'de İnternet Konferansı başlıyor
XV. Türkiye'de İnternet Konferansı başlıyor

Türkiye'de İnternet ile ilgili grupları bir araya getirerek İnternet'i tüm boyutlarıyla tanıtmak, geliştirmek, tartışmak, İnternet teknolojileri aracılığı ile toplumsal verimliliği artırmak ve toplumun dikkatini olabildiğince bu yöne çekmek amaçlarıyla, 1995′den beri her yıl yapılan inet-tr konferansı bu yıl 2-4 Aralık 2010 tarihlerinde İTÜ'de gerçekleşecek.


Prof. Dr. Muhammed Şahin'in Onursal Başkanı olduğu konferansa bildiri sunma, eğitim semineri verme ve tartışma grubu/açık oturum düzenleme şeklinde aktif katılım davet ediliyor.


İnet-tr 2010 Konferansı'na sayılı gün kaldı. İTU Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde konferans için son hazırlıklar tamamlanıyor. Bu yıl “Mobil Yaşam”, “Sosyal Ağlar”, “Yeni Medya”, “Fikri Haklar”, “İnternet ve Demokrasi” ve “İnternet yasakları” konularının tartışılacağı konferansa katılım kayıt olan dinleyicilere açık ve ücretsiz.


Akademik çalışanlar, bilişim firmalarından temsilciler, sektör uzmanları, düşünce önderleri ve üniversite öğrencilerinin katılacağı konferansa kaydınızı online olarak yapabilirsiniz. Siz de hemen kayıt formunu doldurun ve hayatımızı şekillendiren internet dünyasını ile ilgili bu konferansta yerinizi alın.


13 yıl önce
default-profile-img