|

Yakından telefon uzaktan kumanda

Melih Bayram Dede
00:00 - 20/07/2009 Pazartesi
Güncelleme: 11:25 - 19/07/2009 Pazar
Yeni Şafak
Yakından telefon uzaktan kumanda
Yakından telefon uzaktan kumanda

Türk Telekom, düzenlediği kampanyayla müşterilerine hem telefon hem de kumanda işlevlerini gören Laxon Slender'a hiçbir peşinat ödemeden sahip olma imkanını sağlıyor


Türk Telekom, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak hedefiyle başladığı Rahatt kampanyasına Türkiye'nin ilk uzaktan kumanda işlevi gören kablosuz (dect) telefonu ile devam ediyor. Laxon Slender dect telefon, evdeki televizyon, klima, DVD ve ses sistemi dahil olmak üzere aynı anda dört farklı cihazı kumanda edebilme özelliğine sahip. Hem telefon hem de kumanda işlevini sağlayan ürün Türk Telekom bayi ve ofislerinde aylık 5 TL'den 24 ay taksitli olarak sunuluyor.


Evdeki kumanda kirliliğine son veren bu şık tasarımlı kablosuz telefon, cep telefonlarına kısa mesaj gönderme, renkli 65K ışıklı ekran, arama engelleme ve transferi, konferans, bebek izleme, 60 isimli telefon defteri gibi özelliklerinin yanı sıra çoklu dil seçeneği sunuyor.


92 saat bekleme ve 10 saat konuşma süresi olan ürün, 300 metre açık ve 50 metre kapalı, uzaktan kumanda olarak kullanıldığında ise 15 metre kapsama alanına sahip. Basit kurulumu ve kullanıcı dostu arayüzüyle Türk Telekom müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak olan ürün, kumanda edilen cihazlar arasında tek tuş ile geçiş yapabilme imkanını sunuyor.


Türk Telekom müşterileri hiçbir peşinat ödemeden, sadece faturalarına yansıtılan taksitlerle telefon ve kumanda işlevlerini aynı anda sunan Laxon Slender'a sahip olabiliyor.

15 yıl önce