|

Yazılım uzmanı olmaya var mısın?

Bilişim Eğitim Merkezi, Microsoft .Net platformu üzerinde geliştirilen “Web Yazılım Uzmanlığı” eğitimlerini başlattı.

Melih Bayram Dede
00:00 - 12/11/2007 الإثنين
Güncelleme: 16:09 - 12/11/2007 الإثنين
Yeni Şafak
Yazılım uzmanı olmaya var mısın?
Yazılım uzmanı olmaya var mısın?

Microsoft Yetkili Eğitim Çözümleri İş Ortağı olarak hizmet veren Bilişim Eğitim Merkezi, Microsoft .Net platformunda uygulanan IT uzmanlığında yeni bir iş fısatı ve üniversiteyi kazanamayanlar ve çalıştığı sektörü değiştirerek yazılım sektöründe yer almayı düşünenler için “Web Yazılım Uzmanlığı” eğitimlerini başlattı.


Microsoft .Net platformunda verilecek toplam 150 saatlik “Web Yazılım Uzmanlığı” eğitimleri, web alanında uzmanlaşmış yazılım uzmanı ihtiyacının karşılanması amacıyla IT sektörü, sanayi ve üretim kurumlarında çalışmak üzere, konusuna hakim, yetkin uzmanlar geliştirmek amacıyla geliştirildi.


“Web Yazılım Uzmanlığı” eğitimine katılarak IT uzmanı olanlar, serbest veya kurum bünyesinde, tanıtım amaçlı tasarlanan en basit seviyedeki web uygulamalarından, karmaşık iş akışlarına sahip e-ticaret ve online bankacılık uygulamalarına kadar geniş bir yelpazede yer alan web uygulamalarının geliştirilme sürecinde yer alabilen IT uzmanlığı mesleğine sahip olacaklar.


Eğitimi alanlar, .Net platformunda verilen “Web Yazılım Uzmanlığı” eğitimlerinde edindikleri bilgilerle, web tabanlı uygulamaların analiz, geliştirme ve test aşamalarında, web tabanlı uygulamaların veritabanı tasarımını, geliştirilmesini ve bakımını yaparak, web tabanlı uygulamaların kullanıcılar tarafından en etkin şekilde kullanılmasını sağlamak için gerekli dokümantasyon, sunum ve eğitimleri gerçekleştirebilecekler.


Yazılım sektöründe ve web tabanlı uygulamalarda sektörün ve tüm sanayi, üretim kurumlarının ihtiyacını karşılayacak yetkin kişilerin yetiştirilmesine yönelik hazırlanan Web Yazılım Uzmanlığı eğitimleri ara eleman açığını kapatmak için proje geliştirme ve uygulamaya yönelik eğitim içeriği ile veriliyor.


Bilişim Eğitim Merkezi İş Geliştirme ve IT Strateji Koordinatörü ve Microsoft'un Türkiye'de az sayıda sertifika uzmanlık dallarına sahip MVP (Most Valuable Professional) olan Kadir Sümerkent danışmanlığında ve konusunda uzman eğitmenlerin web tabanlı uygulamalarda proje geliştiren eğitimciler tarafından verilen eğitimlerden en üst seviyede verimlilik ve yetkinlik kazandırılaması hedefleniyor.


Web Yazılım Uzmanlığı Eğitim İçeriğinde; HTML, Temel Programlama, SQL Server 2005, ADO.NET 2.0, ASP.NET 2.0, Css ve JavaScript, XML, Web servisleri ve Hosting Upload olmak üzere toplam 150 saatlik eğitim veriliyor.


Bilişim Eğitim 1999 yılında faaliyetlerine başlayan bir kuruluş. Türkiye'de az sayıdaki eğitim kurumunun sahip olduğu Microsoft CPLS Gold Certified Eğitim Çözüm Parnerliği, Cisco CCNA ve CCNP eğitimleri, Autodesk Mühendislik ve Mimarlık CAD programları eğitimleri, NetCAD Haritacılık ve İnşaat alanındaki Mühendislik eğitimleri, STA4-CAD İnşaat eğitim programları ve Adobe tasarım ve görüntüleme eğitim programları ile Corel Grafik eğitim programlarının Türkiye yetkili eğitim merkezi olarak bireylere ve kurumsal şirketlere eğitim hizmeti veriyor.

Bilişim Eğitim Merkezi, alanında uzman, yenilikçi ve kariyerli eğitmen kadrosuyla bireylere ve kurumlara tüm bilgisayarlı ve kişisel gelişim eğitimlerinin verildiği eğitim ve kariyer merkezi.

Bilişim Eğitim Merkezi; Kadıköy, Bakırköy, Beşiktaş şubeleri ve Kadıköy Kurumsal Şubesi ile 4 farklı binada konusunda uzman ve mesleklerinde kariyer sahibi eğitim kadrosuyla hizmet veriyor.

İletişim: www.bilisimegitim.com - bilisim@bilisimegitim.com

Tel: 0216 346 26 06 – 0216 550 99 52

٪d سنوات قبل