|

Yeni iPad, 5 Mayıs'ta Turkcell'de

00:00 - 4/05/2012 Cuma
Güncelleme: 18:25 - 4/05/2012 Cuma
Yeni Şafak
Yeni iPad, 5 Mayıs'ta Turkcell'de
Yeni iPad, 5 Mayıs'ta Turkcell'de

Turkcell, yeni iPad'i geniş internet paketi teklifleri 5 Mayıs'tan itibaren Turkcell İletişim Merkezleri'nde müşterilerine sunacak.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, 5 Mayıs'tan itibaren Turkcell'liler Yeni iPad'in 16,32 ve 64 GB modellerine, 250 MB, 1GB ve 4GB internet paketlerinin yanı sıra ilk kez sınırsız interneti paketi ile 24 ayda uygun ödemelerle sahip olabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Bireysel Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, Apple ile bir kez daha iş birliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

'Tüm Türkiye'de Turkcell'liler Çift Taşıyıcı (Dual Carrier) teknolojisi ile desteklenen 3G ile yeni iPad'i 43.2 Mbps'a varan hızla kullanmanın keyfini sürebilecek. Böylece Turkcell, Türkiye'de yeni iPad keyfini 2'ye katlıyor. Muhteşem potansiyeliyle yeni iPad'in hak ettiği başdöndürücü hız bu. Biz de Turkcell olarak bu hızı daha fazla müşterimize yaşatabilmek için interneti içinde ayda 79 liradan başlayan çok avantajlı teklifler hazırladık. Samimiyetle iddia edebiliriz, Yeni iPad Turkcell'den alınır.'

12 yıl önce