|

Yeni medya TechnoLogic'te!

00:00 - 14/05/2009 Perşembe
Güncelleme: 10:54 - 14/05/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Yeni medya TechnoLogic'te!
Yeni medya TechnoLogic'te!

Melih Bayram Dede'nin hazırlayıp sunduğu TechnoLogic'te bu hafta, son dönemin en çok konuşulan konularından biri olan 'sosyal medya' ele alınıyor.


İnternetteki
olarak tanımlanan sosyal medya, internette sosyalleşen insanların gündemlerine marka ya da ürünü sokmak olarak da ifade
.

Bugün birçok şirket, Facebook, Friendfeed, Twitter gibi sosyal ağlar, bloglar ve video paylaşım sitelerinde markalarını konuşturmak için iddialı projeler yürütüyor.


'Sosyal medya' konusunda uzmanlaşan ve bu alanda pek çok markaya danışmanlık veren Pazarlama Danışmanı Burcu Tüzün, 'sosyal medya'yı ve bu alanda Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri TechnoLogic'te anlatıyor.


'Sosyal medya'nın giderek daha çok önem kazandığını belirten Tüzün, internette oluşturulan sosyal ilişkiyi, gerçek hayata taşıyamayan hiçbir projenin başarılı olamayacağını belirtiyor.


TechnoLogic'te haftanın haberlerinde ise, Windows 7′nin satış öncesi sürümüyle ilgili detaylar, güvenlik şirketi McAfee'nin “spam”cilerin yeni bir saldırıya hazırlandığı yönündeki istihbaratı ve BlackBerry akıllı telefonların EAL4+ Güvenlik Seviyesi belgesini almayı başaran ilk mobil platform olması var.


Haftanın sitelerinde ise, gençlere hitap eden cıvıl cıvıl bir site olan on5yirmi5 ve ODTÜ Bilgisayar Topluluğu tarafından yayınlanan e-bergi tanıtılıyor.


TechnoLogic'in oyun bölümünde, savaş oyunlarının en popülerlerinden olan Battlefield'ın Heroes serisiyleilgili detaylar var.


TechnoLogic'in ürün inceleme bölümünde ise TeknoSA Carousel Mağazası'ndan üç yeni dijital oyuncak hakkında bilgi veriliyor.


TECHNOLOGIC CUMARTESİ 15.25′TE TVNET'TE!..
Programla ilgili bilgi ve geçmiş bölümler için:
15 yıl önce