|

Yeni Şafak 3G ile hazırlandı

Türkiye'nin iletişimde bir devrim sayılan 3G teknolojisine geçişinin ardından, Yeni Şafak Turkcell 3G teknolojisi ile Trabzon'dan hazırlandı.

Yeni Şafak
00:00 - 30/07/2009 Perşembe
Güncelleme: 06:35 - 30/07/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Yeni Şafak 3G ile hazırlandı
Yeni Şafak 3G ile hazırlandı

Yeni Şafak gazetesi Turkcell 3G teknolojisi ile Trabzon'dan hazırlandı. İstanbul merkez, Ankara Büro ve Trabzon'daki Yazıişleri Toplantısı'ndan ortaklaşa 3G bağlantısıyla günboyu iletişim kuruldu ve gazete, 3G desteğiyle hazırlandı.


Trabzon Turkcell Plaza'da Yeni Şafak için hazırlanan toplantı odasından 3G teknolojisiyle, günboyu gazetenin yönetimi gerçekleştirilirken, gazete sayfalarının şekillenmesi için son kararlar buradan verildi.


GENEL YAYIN YÖNETMENİ CÖMERT VE EKİBİ TRABZON'DA

Trabzon Turkcell Plaza'da Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert ve ekibi yazıişleri toplantısını gerçekleştirdi. Günboyu gazete çalışmaları buradan yönetildi. Toplantıda Ekonomi Müdürü İbrahim Kahveci, Yurt Haberler Müdürü Kadir Demirel, İnternet Yayınları Editörü Melih Bayram Dede, Yorum Editörü Murat Aksoy, Ekonomi Muhabiri Şükrullah Dolu, Yeni Şafak Bilgi İşlem Uzmanı Seçkin Selçuk Palaz yer aldı.


EMRE SAYIN: 3G BÜYÜK BİR DÖNÜŞÜM

Turkcell Satıştan Sorumlu Pazarlama Müdürü Emre Sayın, toplantıdan önce yaptığı konuşmada, "Yeni Şafak'a davetimizi kabul edip buraya geldiği ve yazıişleri toplantısını 3G ile burada yapmayı kabul ettikleri için teşekkür ediyorum" dedi.


3G'nin teknolojik olarak temel bir dönüşümü ifade ettiğini belirten Sayın, bu teknolojinin verilecek ürün ve hizmetlerle önümüzdeki günlerde daha da gündemde olacağını söyledi.


Teknolojinin televizyon izleme alışkanlığını değiştirdiğini hatırlatan Sayın, "Gençlerin TV izleme alışkanlıkları ve izleme saatleri farklı olduğu için, 3G'nin reytingleri bile etkileyeceğini düşünüyoruz" dedi.


CİLİV, YENİ ŞAFAK TOPLANTISINA 3G İLE BAĞLANDI

Bu arada Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv de, Yeni Şafak'ın yazıişleri toplantısına görüntülü olarak bağlandı ve Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert'le bir görüşme yaptı.



15 yıl önce