|

Yeni tablet: Midbook

DataStar, kendi tablet markasını oluşturdu ve ilk modeli satışa sundu. Midbook markası ile satışa sunulan ilk model Midbook Elegance, 7.85 inç ekrana sahip ve Android 4.2 işletim sistemini kullanıyor.

.
00:00 - 15/07/2014 Salı
Güncelleme: 14:40 - 15/07/2014 Salı
Yeni Şafak
Yeni tablet: Midbook
Yeni tablet: Midbook

Son iki yıldır büyüyen tablet pazarına yeni bir marka daha katıldı. DataStar''ın kendi markası olan Midbook tablet bilgisayarların ilk modeli satışa sunuldu. Önümüzdeki günlerde Midbook tablet model sayısını artıracaklarını açıklayan DataStar Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Ulucan, ''Tablet bilgisayar pazarında daha küçük ekranlı ve uygun fiyatlı ürünlere talep artıyor. Özellikle aileler, çocuklarına çok pahalı tablet bilgisayarları vermek istemiyorlar. Bu nedenle kaliteden ödün vermeden, daha uygun fiyatla satışa sunacağımız ürün arayışına girdik. Sonuçta kendi markamızı ürettirmeye karar verdik'' diyor.

DataStar tarafından satışa sunulan ilk Midbook modeli Elegance adını taşıyor. Çelik rengi kasaya sahip olan Midbook Elegance, 7.85 inç, 1024×768 çözünürlüklü ekrana sahip. Android 4.2 işletim sistemi bulunan tablet bilgisayarda HDMI, Wi-Fi gibi teknik özellikler yer alıyor. 349 TL fiyatla satışa sunulan Midbook Elegance, DataStar''ın Türkiye genelindeki tüm bayilerinde ve teknoloji mağazalarında bulunabiliyor.

DataStar güvencesiyle tüketicilere ulaştırılan Midbook Elegance''ın bazı teknik özellikleri şöyle:

Midbook Elegance Tablet Bilgisayar

- 7.85 inç IPS ekran,

- 1024 x 768 ekran çözünürlüğü,

- Android 4.2 (Jelly Bean) işletim sistemi,

- 1.2 GHz dört çekirdekli işlemci,

- 1GB DDR3 RAM,

- 16GB bellek,

- 2M piksel ön ve arka kamera,

- HDMI, Wi-Fi,

- 5000 mAh uzun ömürlü pil,

- Fiyat: 349 TL (KDV dahil)

10 yıl önce