|

Yıldırım: Özel İletişim Vergisi kaldırılıyor

00:00 - 8/03/2012 Perşembe
Güncelleme: 13:51 - 8/03/2012 Perşembe
Yeni Şafak
Yıldırım: Özel İletişim Vergisi kaldırılıyor
Yıldırım: Özel İletişim Vergisi kaldırılıyor

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "Özel İletişim Vergisi'nin kaldırılması gündemde. Bu konuda çalışma yapılıyor." dedi.


"3. KÖPRÜDE KAMU-ÖZEL ORTAK OLACAK"

Öte yandan Bakan Yıldırım 3. köprü ile ilgili şartları değiştirmek gibi bir niyetlerinin olmadıklarını ifade ederek "Özel-kamu sektörü karşılıklı haklarını koruyan ortak bir yapım sistemidir. Yani kamu-özel sektör ortaklığıdır" dedi.


Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım İstanbul Fuar Merkezi'nde açılışını yaptığı "2. Avrasya Demiryolu Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı" sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bakan Yıldırım, 3. köprü ihalesinde özel sektörden teklif verilmesini beklediklerini ifade ederek, "Özel sektörden bir teklif bekliyoruz, her zaman yedek planımız vardır. Bu saatten sonra şartları değiştirmek gibi niyetimiz yok. Özel sektör kamu sektörü karşılıklı haklarını koruyan bir ortak yapım sistemidir. Yani kamu ve özel sektör ortaklığıdır. Tarafların haklarını ortak bir şekilde gözeteceksiniz. Sadece özel sektöre fazla gak tanımak adil olmaz, aynı zamanda kamunun haklarını da korumak gerekir. Kazan kazan esasına göre bir ihale olacak ve İstanbul 3. köprüsüyle buluşacak. Köprünün ret raporu ile ilgili herhangi problem yok, hepsi tamam" dedi.



AYRINTILAR GELİYOR!...

12 yıl önce