|

Zemana 100 bin kez indirildi

Türkiye'nin ilk güvenlik yazılımı Zemana AntiLogger, Türkçe ve İngilizce dil seçenekleriyle dünyada satışa sunulduğu günden bu yana geçen 2 aylık sürede yaklaşık 100 bin kullanıcıya ulaştı.

Melih Bayram Dede
00:00 - 21/05/2008 الأربعاء
Güncelleme: 22:20 - 21/05/2008 الأربعاء
Yeni Şafak
Zemana 100 bin kez indirildi
Zemana 100 bin kez indirildi

İnternetin yaygınlaşması sonucu, internet bankacılığı ve e-ticaret gibi yollarla paranın sanal dolaşımı hızlanıp, e-soygunlar da dünyanın her yanında aynı hızla artınca, “internette güvenlik” sınır tanımaksızın tüm bilgisayar kullanıcılarının ortak gereksinimi haline geldi. Banka şifreleri ve kredi kartı bilgileri de dahil her türlü özel bilgileri, hazırladıkları zararlı yazılımlar yoluyla internet üzerinden çalmaya çalışan internet hırsızlarına karşı, bir Türk yazılım şirketi tarafından geliştirilen ilk güvenlik yazılımı, İngilizce versiyonu ile ABD ve Avrupa'da da, merak ve ilgi uyandırdı.


Zemana Bilişim'in, zemana.com adresinde yer alan web sitesi başta olmak üzere, en çok tıklanan ünlü bazı yerli ve yabancı yazılım sitelerinden Zemana AntiLogger'ı indirip bilgisayarlarına kuranların sayısı, 1 Mart 2008 tarihinden bu yana 100 bine ulaştı. Programı internet üzerinden indirenlerin yarıya yakınını, internetin yaygın kullanıldığı ABD ve Avrupa ülkelerindeki bilgisayar kullanıcıları oluşturdu.


Klasik anti-virüs programlarından farklı olarak, 6 fonksiyonel modülü ile internet hırsızlarının bilinen ve bilinmeyen tüm saldırı yöntemlerine karşı bilgisayar kullanıcılarını “sezgisel” olarak koruyan Zemana AntiLogger'ın online lisans satışı, şu anda Zemana Bilişim'in www.zemana.com internet adresinde yer alan web sitesinden gerçekleştiriliyor.


Zemana AntiLogger, yakında Türkiye'nin önemli alışveriş sitelerinde de satışa sunulacak. Zemana AntiLogger'ın kutulu satışları da, önde gelen teknoloji mağazaları ve bilgisayar satış noktalarında başlayacak.


٪d سنوات قبل