|

Akıllı telefonlarda numara engelleme nasıl yapılır?

Tanımadığınız bir numara tarafından rahatsız ediliyorsanız eğer, bunun tek çözümü numara engelleme işleminden geçiyor. Sadece birkaç basit yöntem ile istemediğiniz numaraları kolaylıkla engelleyebilirsiniz. Peki, telefonlarda numara nasıl engellenir? İşte numara engelleme yöntemleri.

Yeni Şafak
13:52 - 6/10/2023 Cuma
Güncelleme: 13:53 - 6/10/2023 Cuma
Yeni Şafak
Akıllı telefon kullanıcılarını ilgilendiren numara engelleme işlemi haberimizde.
Akıllı telefon kullanıcılarını ilgilendiren numara engelleme işlemi haberimizde.

Kimse tanımadığı bir numara tarafından devamlı aranmak istemez. Kişi listenizde bulunan ya da tanımadığınız numaraları engellemenin çok basit birkaç yöntemi mevcut. Anlatacağımız numara engelleme yöntemleriyle artık istemediğiniz kişilerden çağrıları almayacaksınız. iPhone ve Android kullanıcılarının uygulayabileceği numara engelleme yöntemleri hazırsanız anlatmaya başlıyoruz.

AKILLI TELEFONLARDA NUMARA ENGELLEME

  • iPhone kullanıcıları;
  • Son aramalar kısmından sizi arayan numaranın yanında yer alan i işaretine tıklayarak karşınıza çıkacak olan ekranda bu numaraları engellemeniz mümkün.
  • Android kullanıcıları;
  • Milyonlarca Android kullanıcısın kolayca uygulayabileceği bu yöntem oldukça basit. Telefonun Ayarlar kısmından Çağrı Ayarlarına ulaşarak istemediğiniz numaraları engellemeniz mümkün.
  • Bir diğer yöntem, son arayan numaranın üzerine uzunca basarak açılan pencere üzerinden numarayı engelle seçeneğine basabilirsiniz.
  • Son olarak, Google Play Store’dan yükleyeceğiniz çağrı engelleme uygulamalarıyla numara engellemeniz mümkün.

Uygulayacağınız bu basit yöntemler sayesinde artık istemediğiniz numaralardan çağrı almayacaksınız. Engellemiş olduğunuz kişiler sizi aramak istedikleri zaman hat meşgule düşecektir.

iPhone ve tüm Android kullanıcıları bu yöntemleri kullanarak numara engelleme işlemi gerçekleştirebilir.



#iPhone
#Android
#Numara engelleme
7 ay önce