|

Kardeş Payı Derneği yetim çocuklarla iftarda buluştu

16:04 - 25/03/2024 Pazartesi
Güncelleme: 16:08 - 25/03/2024 Pazartesi
Diğer

“Yetim gülerse dünya güler” sloganıyla çalışmalar yapan Kardeş Payı Derneği, her yıl yetimleri iftar sofralarında buluşturuyor. Bahariye Mevlevihane’sinde düzenlenen iftarda çocuklar arkadaşlarıyla oyunlar oynadı, doyasıya eğlendi. Kardeş Payı Derneği geleneksel iftarı, yetimler, gönüllüler, dernek yöneticileri ve ailelerinin katılımıyla Bahariye Mevlevihane’sinde yapıldı. Programda pamuk şeker ikram edilen çocuklar, döner salıncaklarda eğlendi.

Pamuk şekerli iftar

Kardeş Payı Derneği Geleneksel İftarı, bu defa Eyüpsultan’da bulunan Bahariye Mevlevihane’sinde yapıldı. Yetimler, gönüllüler, dernek yöneticileri ve ailelerin katıldığı iftarda kardeşlikler yenilenirken çocuklar da çeşitli oyunlarla doyasıya eğlendi. İftar sonrası çocuklara yönelik eğlence programı düzenlendi, pamuk şeker ikram edildi.


Çocuklara ve ailelere destek

Anne veya babasını, aile fertlerinden birini kaybetmiş çocuklar için çalışmalar yapan Kardeş Payı Derneği, onları farklı etkinliklerde bir araya getiriyor. Geleneksel iftarlar, piknikler, oyun ve boyama atölyeleri, spor müsabakaları, kamplarla çocuklara güzel bir ortam sunuyor. Aynı zamanda çocuklara ve ailelere dönük olarak sağlık ve eğitim desteği veriyor, Ramazan ve Kurban organizasyonları düzenleniyor.

#iftar
#Yetim çocuklar
#Kardeş Payı Derneği
1 ay önce