|

Filmlerden Seçmeler

00:00 - 20/08/2006 Pazar
Güncelleme: 22:53 - 19/08/2006 Cumartesi
Yeni Şafak
Filmlerden Seçmeler
Filmlerden Seçmeler
Yıldırım Han Ve Emir Sultan

Yücel Çakmaklı'nın yönetmenliğini üstlendiği filmde, Yıldırım Beyazıt ve Emir Sultan'ın arasında geçen ilginç olaylar anlatılıyor. Ünlü İslam Alimi Emir Sultan, 1391 yılında Bursa'ya gelmiş ve padişah Yıldırım Beyazıt'ın kızı Fatma Hatun ile evlenmiştir.

Yönetmen: Yücel Çakmaklı, Oyuncular: Reha Yeprem, Bahadır Tok, Bulut Aras, Aytekin Akkaya

TGRT / 19.30

Müfettişler

Carrigan ailesinin evi bombalı bir paketle patlatılır, James Carrigan ölür, karısı ise komaya girer. Carrigan'ların oğlu Drew olay yerinden kaçınca şüpheler onun üzerinde toplanır. Ancak yapılan araştırmalarda bombanın hedefinin Drew olduğu anlaşılır.

Orijinal Adı:Inspectors Yönetmen: Brad Turner Oyuncular: Louis Gossett Jr., Jonathan Silverman, Gregory Thirlowey

TV8 / 21.15

Evde Tek Başına 2

Annesi ve babası tarafından yılbaşında evde unutulan Kevin, yine büyük bir talihsizlik yaşar ve yanlış uçağa biner. Kevin sayesinde hapse giren ve her nasılsa çıkan Harry ve Marv da intikam almak için New York'ta onun peşine takılacaktır.

Orijinal Adı : Home Alone 2 - Lost İn Nem York Yön: Chris Columbus Oyn: Macaulay Culkin, Joe Pesci Catherine O'Hara

KANAL D / 20.30

Tehlikeli Oyun

Başarılı bir iş kadını olan Linda, suçluları rehabilite eden psikiyatrist kocası Phil'in kendisini aldattığına inanmaktadır. Bu arada, hapisaneden şartlı tahliye ile salınmış olan Sean adlı bir hastası ile uğraşan Phil, haftanın belli günlerinde onunla görüşüp, topluma kazandırılması için çalışmaktadır.

Orijinal Adı: Cold Heart Yön: Dennıs Dımster Oyn: Nastassja Kınskı

SHOW / 01.30

Yeşil Alev

Kolombiya 'nın kahve ekilen alanlarında zümrüt madeni keşfeden maden mühendisi Rian, büyük tehlikeler ve riskler taşısa da zümrütlere ulaşmak ister. Yeni tanıştığı ve aşık olduğu Catherine'in kahve tarlaları bu alandadır. Rian iki tutkusu arasında bir seçim yapmak zorundadır.

Orijinal Adı: Yeşil Alev Yönetmen: Andrew Marton Oyn:Stewart Granger

STAR / 02.00

18 yıl önce
default-profile-img