|
Maestro Selçuk İnan!

Selçuk İnan son yıllarda Süper Lig'imizin en değerli oyuncularından biri. Futbol macerası İskenderun’da başlayan Selçuk, 14 yaşında Çanakkale Dardanel’e transfer oldu. Sonra Manisaspor ve Trabzonspor. Ersun Yanal’ın Manisa ve Trabzon’da çalışması Selçuk için yeni denizlere yelken açması demekti. O da bu şansı çok iyi değerlendirdi. Şöyle bir tanımaya çalışalım Galatasaray’ın 8 numarası Selçuk’u...

10 Şubat 1985 İskenderun doğumlu Selçuk, Kova burcu ama futboldaki “kova”lığın aksine hem atıyor hem attırıyor. İskenderun olunca uzmanlık alanı kebap oluyor haliyle. Yemeyi de yapmayı da çok seviyor. Kitaplar, her tür müzik ve sinema vazgeçilmezleri... Tıpkı onu izlerken aklımıza geldiği gibi tam bir Zidane hayranı.

Biraz da rakamlara bakalım, neler yapmış Türkiye’nin ‘maestro’su!

2002 yılında Çanakkale Dardanelspor’da başlayan kariyeri boyunca Manisa, Trabzon ve Galatasaray’da toplam 423 maça çıkmış, 57 gol ve 78 asistle tam 135 gole can vermiş... Bunun yanında en çok isabetli pas veren oyuncu olma özelliğini uzun yıllar korurken, savunmadaki top çalmalarından bahsetmeye bile gerek yok.

2010-2011 sezonunda adı sürekli transferlerle anılan Selçuk İnan, 25 Mayıs 2011 tarihinde Galatasaray ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. İmzalanan sözleşmeye göre oyuncuya her bir sezon için iki milyon Euro sabit transfer ücreti ve maç başına on beş bin Euro ücret ödeneceği açıklandı.

Selçuk, Galatasaray’ın kendini bilmez taraftarları tarafından bazen ıslık seslerine maruz kalıyor!

Ama rakamlar yalan söylemiyor işte...

Hatta yeni adete uyup 'Selçuk da çok para alıyor' diyenler bile var...

Gol atmadan sezonun yarısında gönderilen yabancılara verilen milyon Eurolar kimseyi rahatsız etmiyor! Performansa göre para alınsa, birilerinin canını çok yakacağı kesin Selçuk’un...

Üstelik bütün bunları yapan Selçuk, bonservisi elinde geldi Galatasaray’a...

Piyangonun böylesi...

E daha ne olsun?

Yolun açık olsun Kaptan!

Adamsın...

#Selçuk İnan
#Süper Lig
#Selçuk
9 yıl önce
Maestro Selçuk İnan!
Türkiye’yi devşirme kurtarıcılardan kurtarma mücadelesi…
Ekonomik kalkınmada nitelikli işgücünün rolü
Cumhurbaşkanlığı Tasarruf Tedbirleri Genelgesi’nin kamu personeline yansıması (2)
Türkiye’yi devşirme kurtarıcılardan kurtarma mücadelesi…(3)
Devletsizlik ve ulussuzluk