|
Ya tamam devam maçı

Fenerbahçe, TÜMOSAN Konyaspor ile deplasmanda kritik bir maça çıkacak. Şampiyonluk yarışında lider Galatasaray’ın 4 puan gerisinde yer alan sarı lacivertliler, mutlak kazanmak zorunda. Bugün ise Galatasaray sahasında Sivasspor’u konuk edecek. Fenerbahçe, ezeli rakibinin bu maçta puan kaybetmesini bekliyor. Eğer Galatasaray kazanır ve Fenerbahçe puan kaybederse, sarı lacivertliler şampiyonluk yarışında havlu atacak.


Teknik direktör İsmail Kartal, Konyaspor maçına güçlü bir ikinci bölge ile çıkmak istiyor ama İsmail Yüksek’in sakat olması planları bozuyor. Fred ve Szymanski ikilisini bozmak istemeyen Kartal, Krunic’i sahaya sürecek. Mert Hakan'ın yedek olması bekleniyor.


Kapanarak, hızlı kontra ataklarla sonuca gitmeyi planlayan Konyaspor’a karşı özel önemler alındığı bilgisi var. Antrenmanlarda Rade Krunic’i biraz daha stoperlere yakın oynatan Kartal, oyuncuları bu kritik maç öncesi özellikle uyardı.


İsmail Hoca’nın santrfor tercihi ise henüz belli değil. İdmanlarda Batshuayi ve Dzeko’yu tek tek deneyen tecrübeli hoca, kararını bu akşam verecek.

#Fenerbahçe
#Ömer Çelikbaşlı
#İsmail Kartal
14 gün önce
Ya tamam devam maçı
Dalton Biraderler ile Do Majör Akoru Arasında Nasıl Bir İlişki Olabilir ki !
‘Mutlaka döneceğiz’ ya da Nekbe’dir yaramızın adı
O güne geri dönmek
‘İletişim aklı’
Bir sen bir ben bir de aile