|
Beşiktaş son nefeste

Taraftarına büyük hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş, uzaklaştığı üçüncülük hedefinde umutlarını korumak için Dolmabahçe'de İlhan Palut yönetimindeki sezonun flaş takımlarından Rizespor'u konuk etti. Siyah-beyazlılar son saniye golüyle mücadeleyi 3-2 kazanmayı bildi.


Teknik sorumlu Serdar Topraktepe, karşılaşmaya oldukça ofansif bir kadroyla çıktı. Salih Uçan, kırmızı kart cezalısı Al-Musrati'nin yokluğunda 8 maç sonra ilk 11'de şans buldu. Sakatlıkları bulunan Gedson'un yerine Ghezzal, Masuku'nun yerine ise Emrecan Terzi forma giydi. Serdar Hoca'nın yedeğe çektiği Joe Worrall ise mücadelenin kahramanı oldu. Omar Colley'in yerine ikinci yarıda oyuna dahil olan İngiliz stoper, takımının yediği goldeki hatasını 90+7. dakikada Beşiktaş'ı galibiyete taşıyarak telafi etti.


Beşiktaş'ın Rizespor karşısında topa mutlak hakim olduğunu ancak savunma zafiyetleri nedeniyle maçı koparamadığını gördük. Öyle ki siyah-beyazlılar kalesinde gördüğü iki golü de duran toptan yedi. Yakaladığı fırsatları cömertçe harcaması maçın son bölümünde siyah-beyazlıları strese soksa da son saniyede gelen şans golü Tüpraş Stadyumu'ndaki havayı tamamıyla değiştirdi.


Ghezzal maçtaki performansıyla eski günlerine dönüş sinyali verdi. Santrfor bölgesinde görev yapan Muleka, takımın en etkisiz oyuncusuydu. Bana göre maçın sürprizi Rashica'nın kafa golü atması oldu. Maçta fileleri havalandıran Colley'in ise takımın en golcü ikinci oyuncu olması Beşiktaş adına üzerine düşünülmesi gereken bir konu.


#Beşiktaş
#Rizespor
#Süper Lig
٪d يوم قبل
Beşiktaş son nefeste
‘Mutlaka döneceğiz’ ya da Nekbe’dir yaramızın adı
O güne geri dönmek
‘İletişim aklı’
Bir sen bir ben bir de aile
Deprem gerçeği, ekonomi güvenliği ve TOBB Genel Kurulu’ndan yansıyanlar