|
Dört kupanın üçü gitti biri mucizelere kaldı

Konferans Ligi'ne veda ederek büyük bir yıkım yaşayan Fenerbahçe, bu maçın şok artçısına ise Sivas'ta yakalandı. Sarı-lacivertliler 90+4. dakikada yediği golle elde kalan tek hedefinden de uzaklaştı. Her ne kadar İsmail Hoca, "Puan farkının açıldığını düşünmüyoruz" dese de ortada bir realite var. Fenerbahçe, 5 hafta kala Galatasaray'ın 4 puan uzağında kaldı. Artık Aslantepe'deki derbi galibiyeti de sarı-lacivertlilere yetmeyecek ve rakibinin diğer maçlarda da puan kaybetmesini bekleyecek. Yani ipler artık tamamıyla sar-kırmızılıların elinde.


Futbolda her şey olabilir elbette ancak Fenerbahçe'nin şampiyonluğu bana göre mucizelere kaldı artık. Sarı-lacivertliler, üst üste alınan kötü sonuçların moral bozukluğuyla Beşiktaş'ı konuk edecek. Sivasspor maçında gözüken panik havasının Kadıköy'deki derbiye taşınması büyük olası. Bu tür kırılmaların ardından futbolcuları motive etmek hiç de kolay olmayacaktır.


Türkiye Kupası'na erken veda eden, Süper Kupa'yı elleriyle Galatasaray'a ikram eden, favoriler arasında gösterildiği Konferans Ligi'ne beklenmedik bir şekilde havlu atan Fenerbahçe, şampiyonluğu da ezeli rakibine kaptırması halinde büyük bir travma yaşayacaktır. 2023-24, sarı-lacivertli taraftarların hiç hatırlamak istemediği bir sezon olarak tarihe geçecektir.

#Fenerbahçe
#Süper Lig
#Sivasspor
12 gün önce
Dört kupanın üçü gitti biri mucizelere kaldı
Bizim de bir Endülüs’ümüz var: İstanbul diye bir di/yâr!
Yılmaz Vural... Su vardı da biz mi içtik?
İbnü’l-Arabî’den seçilmiş sözler
İsmailağa buluşması
Nezahet, Zarafet ve Nezaket...