|

Büyükşehirin basketbolda hedefi büyük

Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Yıldız ve Küçük basketbolcuların şampiyonluğunun ardından A takımında da iddialı. Hedef basketbol 2. ligine çıkmak.

Yeni Şafak
00:00 - 23/12/2006 Cumartesi
Güncelleme: 17:40 - 23/12/2006 Cumartesi
Yeni Şafak
Büyükşehirin basketbolda hedefi büyük
Büyükşehirin basketbolda hedefi büyük

Adapazarı Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Abdurrahman Yıldız basketbolcular ve teknik heyet Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Rıdvan Duranı ziyaret ettiler. Antrenörler Üzeyir Surmaz, Fatih Gezer, Hakan Nalbant ve Hamit Gündoğdu ile Küçük, Yıldız, Genç ve A Takım basketbolcularının Duran' a gerçekleştirdikleri ziyarette Kulüp Başkanı Yıldız "Yıldız ve Küçük basketbolcularımız şampiyon oldular. Genç takımımız maçlarına devam ediyor. A Takımımız da Deplasmanlı Basketbol Ligi şampiyonluğuna en büyük aday. Hedefimiz büyük inşallah seneye A takımı sporcularımız profesyonel basketbol 2. liginde mücadele edecekler." dedi.


A Takımı hakkında bilgiler veren Surmaz ise "Takımımızın ligdeki pozisyonumuz iyi. Tek mağlubiyetimiz var oda Akçakocaspor. Onlarla kendi sahamızda maç yapacağız güçlü bir takım. Günde iki antrenmanla maçlara hazırlanıyoruz. " şeklinde konuştu.


Genel Sekreter Rıdvan Duran da Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün kendisi için yerinin çok farklı olduğunu belirterek başladığı konuşmasında "Büyükşehir Belediyesi Basketbol takımları ilk günden bu güne başarılı oldular. Bizler de basketbolcularımızı 2. ligde mücadele derken görmekten büyük mutluluk duyarız. İnşallah daha ilerlere taşırız" dedi. Duran daha sonra basketbolcuların getirdikleri kupaları alırken emeği geçenlere teşekkür etti.

17 yıl önce