|

Hamit'te kafalar karıştı

00:00 - 27/01/2007 Cumartesi
Güncelleme: 01:39 - 27/01/2007 Cumartesi
Yeni Şafak
Hamit'te kafalar karıştı
Hamit'te kafalar karıştı

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, sezon sonu için Schalke 04'ten Hamit için söz alırken, Alman takımı bu kez bu oyuncuyu Bayern Münih'e satmaya çalışıyor. Teknik direktör Mirko Slomka'yla problemler yaşayan Hamit'in kulüpten ayrılmak istediği ancak gideceği takım konusunda kararsız olduğu belirtiliyor. Canaydın, önceki günlerde Schalke başkanıyla objektiflere poz vermiş ve Hamit'in formasını hediye alarak, “Formasını aldık, kendisini ise sezon sonunda” diye açıklama yapmıştı.


HOENESS İSTİYOR

Tüm bunlara karşın, Schalke kulübü, Hamit için çok iyi bir parayı gözden çıkartan Bayern Münih'le de yakın temasta. Almanya basını Hamit'in sezon sonunda Bayern Münih'e transfer olacağını yazarken, Schalke 04 kulübü yöneticileri konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Bayern Münih menajeri Uli Hoeness'ın Hamit'le özel bir görüşme yaptığı ve kendisiyle ön sözleşme imzaladığı sızan haberler arasında. Canaydın ise Hamit'in önümüzdeki sezon G.Saray'da oynayacağı konusundaki umudunu koruyor.


Futbolculara yönetim morali

Maç hazırlıklarını tamamlayıp kampa giren G.Saray'da yönetim futbolcularla birlikte yemek yiyip moral verdi. Başkan yardımcısı Adnan Polat ile Fatih Gökşen, Tunca Hazinedaroğlu ve Haldun Üstünel, tesislerde yemekte buluştuğu futbolcular ve teknik heyete duydukları güveni aktardı.


Cimbom'da 3 eksik var

G.Saray, Ankaraspor ile yapacağı karşılaşmaya 3 futbolcusundan yoksun olarak çıkacak. Sakatlıkları süren Cihan, Okan ve Mehmet Topal takımdaki yerlerini alamayacak.



17 yıl önce