|

Nuri Albayrak seri galibiyetler istiyor

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Turkcell Süper Ligi'nde her şeyin değişebileceğini belirterek, galibiyetlerin devamını beklediğini söyledi.

İha
00:00 - 3/04/2007 Salı
Güncelleme: 13:03 - 3/04/2007 Salı
Yeni Şafak
Nuri Albayrak seri galibiyetler istiyor
Nuri Albayrak seri galibiyetler istiyor

Galatasaray ve Ankaragücü mağlubiyetlerinin ardından çıkış yakalamak istediklerini belirten Albayrak, "İki hafta arka arkaya oynadığımız maçlarda mağlup olduk. Kayseri Erciyesspor maçını yeniden bir çıkış yakalamak için kazanmak istiyorduk. Bunu da oyuncularımız başardı. İyi oynayıp kazanmak istiyorduk ama bu haftalarda iyi oynayıp oynamamak önemli değil önemli olan galip gelmek. Puan ve morale ihtiyacımız vardı. Galibiyetlerin devamını diliyorum" dedi.


Kayseri Erciyesspor'un ligde kalma mücadelesi veren bir takım olmasına rağmen çok iyi mücadele ettiğini belirten Albayrak, "Kayseri Erciyesspor kazanmayı çok istedi. Ligde kolay takım olmadığını bu maçta tekrar gördük. Her an her şey yaşanabiliyor. 2-3 maç üst üste aldığınız zaman kendinizi üst sıralarda bulabiliyorsunuz. Kaybettiğiniz zaman da alt sıralarda mücadele veriyorsunuz. Bu sezon çok değişik bir lig yaşıyoruz. Takımlar arasında fark yok. Hiçbir maçın garantisi yok. Her takım herkesten puan alabiliyor" diye konuştu.


Kayseri Erciyesspor'a ligde başarılar dileyen Albayrak, sözlerini şöyle tamamladı: "Rakibimizle Fortis Türkiye Kupası'nda yeniden karşılaşacağız. Bizim amacımız kupayı müzemize götürmek. Bunun içinde rakip kim olursa olsun bu yolda oynayacağımız maçları kazanmak zorundayız. Ligde ise gidebildiğimiz yere kadar gidip iyi bir yerde sezonu kapatmak istiyoruz. "


17 yıl önce