|

AK Parti'den seçim stratejisi toplantısı

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, yapılan seçim stratejisi toplantısında, ' Güzergahımızı belirlemek amacıyla kamuoyu yoklaması yaptırdık ve çalışma sistemimizi belirledik. Biz bu anketleri kendimizi kandırmak için değil, gerçek tabloyu görmek için yaptırıyoruz.'dedi.

Kenan Tokgöz
00:00 - 22/12/2008 Pazartesi
Güncelleme: 18:34 - 22/12/2008 Pazartesi
Yeni Şafak
AK Parti'den seçim stratejisi toplantısı
AK Parti'den seçim stratejisi toplantısı

AK Parti İlçe Başkanları Seçim Koordinasyon toplantısı önceki gün AK Parti toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya AK Partili tüm ilçe başkanları katıldı. Yerel Seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir'de 30 bin kişiyi kapsayan bir anket yapılarak araştırmalar çerçevesinde seçim stratejisi oluşturulduğunu kaydetti.Seçim süresi boyunca bütün teşkilat ve adaylarımızla halkımızın beklentileri, parti tüzüğümüz ve öncelikli yapılması gereken çalışmaları kapsayan çalışma programı çıkarttıklarını belirten Şengül, Başkan Aydın Şengül, "Güzergahımızı belirlemek amacıyla kamuoyu yoklaması yaptırdık ve çalışma sistemimizi belirledik. Biz bu anketleri kendimizi kandırmak için değil, gerçek tabloyu görmek için yaptırıyoruz. Bu anketler sonucunda ortaya çıkan gerçek İzmir halkının yüzde 75 gibi bir çoğunluğu AK Parti'nin Belediyecilik başarısına inanıyor.'dedi.

Adayların ve teşkilatların bu doğrultuda uyum içinde bir çalışma sergileyeceklerini ifade eden Şengül, 'Ayrıca İl Başkanlığımızda olduğu gibi ilçelerimizde de seçim koordinasyon merkezleri kurularak seçim sürecinde alınacak kararların, uygulanacak yöntemlerin hızlı bir şekilde uygulanması sağlanacaktır" diye konuştu. AK Parti teşkilatları olarak bütün aday adaylarına eşit mesafede davrandıklarını belirten Aydın Şengül, AK Parti olarak halka hizmet ilkesini benimsemiş her vatandaşa kapılarının açık olduğunu belirtti.


ADAYLARI HALK SEÇER

İl ve İlçelerimizde tüm aday adaylarla eşit mesafede olduklarına dikkat çeken Şengül, AK Parti'ye Belediye Başkanlığını kazandırmak için değil, İzmir'e Belediye Başkanı kazandırmak için çalıştıklarını vurguladı. Adaylığı belirleme konusunda halkın beklentilerinin ve kişinin vizyonunun etkili olduğunu ifade eden Şengül şöyle devam etti:' Kamuoyu anketlerinde halkımızın istediği kişileri biz de teşkilatlarımız olarak sahiplenip çalışmalarımızı yapacağız. Aday belirlemedeki en önemli ölçütümüz halkımızın görüşleri ve beklentisi olacaktır. AK Parti olarak tüm aday adaylarımızı objektif bir şekilde değerlendireceğiz. Adayımız belirlendiği zaman aday adaylarımızın tamamı kendi ilçesindeki adayın etrafında birleşerek ekip çalışması yapılacaktır. AK Parti olarak her zaman olduğu gibi yerel seçim sürecinde de 'Ben değil Biz' mantığı doğrultusunda hareket edeceğiz"

15 yıl önce