|

Bursa için daha yapacak çok işimiz var

Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak Orhangazi ve Yeniköy''e ne yapsak az diyen Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye''nin ve Bursa''nın da büyük hedefleri olduğunu söyledi. Altepe, "Türkiye, dünyanın parlayan 5 yıldızından biri. Daha yapacak çok işimiz var. Hedeflerimiz büyük, yolumuz uzun" dedi.

İha
00:00 - 22/07/2014 Salı
Güncelleme: 11:02 - 22/07/2014 Salı
Yeni Şafak
Bursa için daha yapacak çok işimiz var
Bursa için daha yapacak çok işimiz var

Ramazan ayında her akşam farklı bir ilçede vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhangazi Yeniköy''de gerçekleştirilen iftar programına katıldı. Başkan Altepe, Yeniköy''de yaklaşık bin kişinin orucunu aynı sofrada açtığı iftarda, "Bursa ecdat yadigarı eserlere önem veriyor. Bizler, güzellikleri yaşayan, tüm dünyaya insanlığı, medeniyeti, temizliği, güzel ahlakı, adaletli yönetimi öğreten bir ecdadın evlatlarıyız. Ecdadımızın emanetlerine değer veriyoruz, kültürümüze ve insanımıza sahip çıkıyoruz. Yeniköy''e de, Orhangazi''ye de sahip çıkmak ve en iyi şekilde hizmetlerimizi ulaştırmak görevimizdir. Orhangazi''ye ve Yeniköy''e ne yapsak az. Yeniköy''ün ne sorunu varsa çözeceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak Orhangazi Belediyesi ile birlikte Yeniköy''ün yanındayız'' diye konuştu.

"ORHANGAZİ VE YENİKÖY'E DE HİZMET YAĞACAK"

Bursa''da gerçekleştirilen hizmetlerle kente modern bir vizyon katan Başkan Altepe, bu dönemde hizmetlerini ilçelere de ulaştırılacağına değinerek, ''Burada bir tarih yazıldı. Artık, hizmet zamanı. Büyükşehir Belediyesi olarak Orhangazi''ye ve Yeniköy''e hizmetlerimizi yağdıracağız. Sorun neyse ele alıyoruz. Her alanda hizmetlerin aksamaması için, sıkıntıları bir bir değerlendiriyoruz. Bu dönem Büyükşehir Belediyesi bünyesinde sahillerden kırsala kadar birçok farklı alanda çalışacak ekiplerimizi oluşturduk. Her yere ulaşmayı hedefliyoruz'' şeklinde konuştu. Bursa''ya hizmet etmenin gururunu yaşadığını da ifade eden Başkan Altepe, ''Bu şehre hizmeti ibadet kabul edip çalışıyoruz. Bursa''ya, her köşesiyle hizmet etmek bizler için bir onur'' dedi.

''BÜYÜK HEDEFLERİMİZ VAR"

Bursa''da Büyükşehir Belediyesi''nin ilçe belediyeleriyle birlikte hizmetlerini halka ulaştıracağını anlatan Başkan Altepe, ülkenin gelişimine de işaret ederek, ''Türkiye''nin ve Bursa''nın büyük hedefleri var. Türkiye''de istikrar ve güven ortamının devam etmesi gerekiyor. Türkiye, dünyanın parlayan 5 yıldızından biri. Daha yapacak çok işimiz var. Türkiye, güçlü bir ülke olmak durumunda. Çünkü Türkiye''nin komşuları da Türkiye''den destek bekliyor. Hedeflerimiz büyük, yolumuz uzun. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz'' şeklinde konuştu. Başkan Altepe, vatandaşların ramazan ayını en güzel şekilde geçirmelerini dileyerek, ''Bu güzel ramazan''ı yaşarken, bugünlerde sıkıntı yaşayan başta Filistinli ve Suriyeli hemşehrilerimizin de en kısa zamanda refaha ermelerini diliyorum. Her zaman dostluklarımız devam edecek. Dostluk kötü günde belli olur'' dedi.


10 yıl önce