|

Cengil: Yerel seçimlerin galibi biz olacağız

Saadet Partisi Adana İl Divan Toplantısı yapıldı. SP İl Başkanı Sıtkı Cengil'in başkanlığını yaptığı Divan Toplantısı'na il yönetim kurulu üyeleri, ilçe teşkilat başkanları, il gençlik kolları ve kadın kolları katıldılar.

Yeni Şafak
00:00 - 23/12/2008 Salı
Güncelleme: 18:09 - 23/12/2008 Salı
Yeni Şafak
Cengil: Yerel seçimlerin galibi biz olacağız
Cengil: Yerel seçimlerin galibi biz olacağız

Partilerine, halktan ve diğer partilerin yöneticilerinden büyük bir teveccüh olduğunu söyleyen İl Başkanı Sıtkı Cengil, hükümetin uyguladığı ekonomik politikalarla milleti yardım almaya muhtaç hale getirdiğini belirterek, "Bu hükümet döneminde Türkiye'nin dış borcu katlanarak artmıştır. Başbakan IMF'den 35 milyar dolar gelecek, diye müjde veriyor. Bu demektir ki, sizin döneminizde Türkiye'nin IMF'e olan borcu 55 milyar dolara çıkacaktır. Hangi ekonomik başarıdan söz ediyorsunuz? Esnafın, çiftçinin, emeklinin, memurun, dul ve yetimin hali ortadadır. Esnaf dükkânlarını kapatmaya başlamıştır. Adana'nın ilçelerini gezdiğiniz zaman göreceksiniz ki, dükkânların üçte biri boştur. Kimse dükkân kiralayarak yeni iş yeri açmaya cesaret edememektedir" diye konuştu.

Önümüzdeki haftadan itibaren her gün bir ilçede belediye başkan adaylarını açıklayacaklarını belirten Cengil, milletin önümüzdeki Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'ye sarı kart, ilk genel seçimde de kırmızı kart göstereceğini söyledi.


15 yıl önce