|

Dügen'den ilçelere ziyaret

AK Parti İl Başkanı Faruk Dügen, Derbent, Hüyük ve Doğanhisar ilçeleri ve belde belediye başkanlarını ziyaret etti. Ziyaretinde ilçe sorunları hakkında da bilgi alan Dügen, "Hüyük bundan sonra gelişen ve kalkınan bir ilçemiz olacaktır" dedi.

Şeyma Paşabekiroğlu
00:00 - 20/04/2009 Monday
Güncelleme: 18:23 - 20/04/2009 Monday
Yeni Şafak
Dügen'den ilçelere ziyaret
Dügen'den ilçelere ziyaret

Yerel seçimlerinin ardından AK Partili belediyelere teşekkür ziyaretlerine devam eden AK Parti İl Başkanı Faruk Dügen'in, bu seferki durağı Derbent, Hüyük ve Doğanhisar ilçeleri ve bağlı belde belediye başkanları oldu. Teşekkür ziyaretlerine ilk olarak Derbent ilçesi ile başlayan İl Başkanı Faruk Dügen, burada Derbent Belediye Başkanlığı görevine tekrar seçilen Hamdi Acar ile sohbet etti. Seçimlerde kazandıkları başarıdan dolayı Belediye Başkanı Acar'a teşekkür eden Dügen, "29 Mart seçimlerinde Derbent ilçemizin halkı AK Partili Kadrolarla yola devam dedi. Bu başarıda belediye başkanımız Hamdi Acar'ın bundan önceki yönetiminde gösterdiği gayretli çalışma büyük öneme sahiptir. Seçimlerde kazandıkları başarıdan dolayı Acar'ı kutluyorum" dedi. Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar da, İl Başkanı Faruk Dügen'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Seçimlerin ardından zaman kaybetmeden çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Faruk Dügen, daha sonra Hüyük'de Belde Belediye başkanlarını ziyaret etti. Hüyük Belediye Başkanlığına seçilen Nusret Akgümüş'den ilçenin sorunları hakkında bilgi alan Dügen, "Hüyük İlçesinde Nusret Akgümüş ile yeni bir dönem başladı. AK Parti ilçe teşkilatı ve Başkanımızın üstün gayreti başarıyı da getirdi. Hüyük bundan sonra gelişen ve kalkınan bir ilçemiz olacaktır" dedi. Bir süre Doğanhisar Belediye Başkanı Salih Öztoklu ile görüşen İl Başkanı Dügen, Doğanhisar'da değişimin başladığı vurgusunu yaptı.


15 years ago