|

Eskişehirlilere özel Diş Sağlığı Merkezi

Anadaolu'da ve Eskişehir'de ilk defa Ağız ve Diş sağlığı merkezi açıldı. 24 saat, 8 ayrı branşta 20 uzman doktorlar ile hizmet verilecek merkez her türlü teknik donanıma sahip. Poliklinik önümüzdeki günlerde Agız ve Diş Hastenesi olarak hizmetlerine devam edecek.

Abdullah Yeşilkaya
00:00 - 4/12/2007 Tuesday
Güncelleme: 18:32 - 4/12/2007 Tuesday
Yeni Şafak
Eskişehirlilere özel Diş Sağlığı Merkezi
Eskişehirlilere özel Diş Sağlığı Merkezi

Eskişehir'de ilk ve Türkiye'de ikinci olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yeni açılan binasında hizmet vermeye başladı. Sağlık Merkezi 24 saat, 8 ayrı branşta 20 uzman doktoruyla Eskişehirlilere hizmet verecek. Poliklinikte hafta sonları bayram ve resmi tatillerde de hizmetler kesintisiz sürdürülecek. Konuyla ilgili Gazetemiz Temsilcisine açıklamalarda bulunan başhekim Dr. Hakan Kabeloğlu; ağız ve diş sağlığı konusunda iddialı olduklarını belirtirek İstanbul'un Avrupa yakası hariç Ağız ve Diş Sağlığı konusunda, Anadolu da bir ilk olduklarını söyledi. Kabeloğlu, hastane amaçlı açılan kliniğin bir kaç ay poliklinik olara hizmet vereceğini ufak tefek eksikliklerin giderilmesiyle de ağız ve diş hastanesi olarak Eskişehirlilere hizmet vereceklerini bildirdi. Sekiz ayrı branşta konusunda uzman olan 20 diş hekiminin 24 saat kesintisiz hizmet vereceğini hatıtlatan başhekim Dr. Hakan Kabeloğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizim yaptığımız tedavi lokal değil komple bir tedavi yöntemidir. Kliniğimize gelen hastalarımızın önce tüm çene kemiğinin filmini alıyoruz. Hastanın sadece bir dişi ağrısa bile biz tüm dişlerini kontrolden geçiriyoruz."


HER TÜRLÜ TEKNİK DONANIM MEVCUT

Tedavide titiz bir çalışma izleyerek hastanın başka herhangi bir rahatsızlığının olup olmadığını tespit ettiklerini belirten Dr. Hakan Kabeloğlu, "Hastanın başka rahatsızlığı varsa onlarla ilgili tedaviyide burada uyguluyoruz. Ağız ve diş sağlığı ile ilgili her türlü teknik donanıma sahibiz. Buraya gelen hastamızı dışarıya göndermeden tüm işlemlerini kliniğimizde gerçekleştiriyoruz" dedi. Lazer destekli tedavi uyguladıklarını vurgulayan Dr. Kabeloğlu Avrupa standartlarında hizmet verdiklerini tedavi sırasında kullanılan aletlerin streilizasyon cihazı ile -135 derecede strelize edildiğini bu nedenle hastalara hastalık bulaşma riskinin olmadığını söyledi.


DİŞ MERKEZİ'NDE YAPILANLAR

Lazer destekli ağız ve diş sağlığı polikliniklerinde diş eti ameliyatı dahil diş çürüğü tedavisi, diş etlerinin tedavisi, çene kemiğinin kırıklarının tedavisi, diş ve diş eti sterilazasyonu, aft ve uçuk tedavisi, implant (diş vidalama) tedavisi gibi ağız, diş ve çeneye ait her türlü tedavi yöntemleri klinikte uygulanabiliyor. Dr. Kabeloğlu, Büyük Otel karşı aralığında Yüceler Sokak, Nalbant Camii yanında No: 9 daki kliniklerini görmeye tüm Eskişehirlileri beklediklerini sözlerine ekledi.



16 years ago