|

Gödene'de ikinci etap hazır

TOKİ ve Meram Belediyesi işbirliğiyle Gödene Mahallesi'nde yapımı devam eden ilk etap konutlar büyük oranda tamamlandı. Yaklaşık bin konutluk ikinci etaplar için de hazırlıklar başladı.

Yeni Şafak
00:00 - 6/02/2009 Friday
Güncelleme: 17:43 - 6/02/2009 Friday
Yeni Şafak
Gödene'de ikinci etap hazır
Gödene'de ikinci etap hazır

Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, Gödene Mahallesi'nde yapılacak 2. Etap TOKİ Konutları'nın inşaat sahasında incelemelerde bulundu. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile birlikte Gödene Mahallesi'nde başlattıkları ilk etap konutların tamamlanma aşamasına geldiğini kaydeden Başkan Tuzcuoğlu, "Yaklaşık bin konut, 24 derslikli 1 ilköğretim okulu, bir sağlık ocağı ve iki camiden oluşan sosyal donatıların temel atma hazırlıkları sürüyor. İkinci etapta yapılacak konut ve sosyal donatılar da 1,5 yılda tamamlanacak" dedi.

İkinci etapla ilgili temel atma hazırlıkları sürerken bir taraftan da TOKİ konutlarıyla ilgili satışların sürdüğünü belirten Tuzcuoğlu, "TOKİ tarafından satışa çıkarılan 3 farklı tipteki 202 konut için 31 mart tarihine kadar Ziraat Bankaları'na müracaatlar kabul edilmektedir. Bu konutlarda herhangi bir ön şart aranmamaktadır ve kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı vardır" diye konuştu.


15 years ago