|

Herşey ahi esnafı ve milletin efendisi köylü için

Kırşehir Ziraat Odası'nda çiftçilerin sorunları masaya yatırıldı. Başkanı Yusuf Ünlü ve yönetimiyle bu güne kadar uyum ve iş birliği içinde olduklarını belirten Millitvekili Abdullah Çalışkan, "Her şey Ahi Esnafı ve Milletin Efendisi Köylü İçin" dedi

İha
00:00 - 15/01/2010 Cuma
Güncelleme: 17:12 - 15/01/2010 Cuma
Yeni Şafak
Herşey ahi esnafı ve milletin efendisi köylü için
Herşey ahi esnafı ve milletin efendisi köylü için

AK Parti Kırşehir Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Abdullah Çalışkan, köylülerin sorunlarını esnaf ve çiftçi temsilcileriyle masaya yatırdı. Kırşehir Ziraat Odası Başkanı Yusuf Ünlü ve oda üyeleri ile istişarelerde bulunan Milletvekili Abdullah Çalışikan'a AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Sami Doğancı ve AK Parti İl Teşkilatı üyeleri eşlik etti.

Milletvekili Çalışkan, 'kalkınmış Kırşehir'in hayal olmadığını söyleyerek, "2010 yılı bizim için fırsat. Krizi fırsata çevirmenin zamanıdır. Esnaf ve Çiftçi temsilcileriyle uyum ve iş birliği içinde yürümeye devam edeceğiz" dedi.

Milletvekili Abdullah Çalışkan'la istişarenin verimli ve faydalı geçtiğini ifade eden Ziraat Odası Başkanı Yusuf Ünlü ve üyeler Kırşehir'in sorunlarına duyarlılığından dolayı teşekkür etti.


ÇİFTÇİLERİN SORUNLARI ÇÖZÜLECEK

Çiftçilerin durumunun masaya yatırıldığı istişare toplantısında Çalışkan, kendisinin de gençliğinde köyünde çiftçilikle uğraştığını söyleyerek, Ziraat Odası yönetimiyle alternatif ekinler hakkında da görüş alış verişinde bulundu. Çalışkan çiftçilere bir müjde de vererek, "Oda Başkanı Yusuf Ünlü ve yönetimiyle TBMM Tarım Komisyonu Başkanlığı ve Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker'le toplantı yapacağız. Bakan Eker'le Kırşehir çiftçilerinin sorunlarına çözüm bulma yoluna gideceğiz" şeklinde konuştu. Ziraat Odası Başkanı Yusuf Ünlü ve yönetimiyle bu güne kadar uyum ve iş birliği içinde olduklarını vurgulayan Çalışkan, "Her şey Ahi Esnafı ve Milletin Efendisi Köylü İçin" diye konuştu.


14 yıl önce
default-profile-img