|

Karaosmanoğlu: Hedef dünya kenti Kocaeli

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ile Derince Belediye Başkanlı Dr. Aziz Alemdar'ı ziyaret ederek kutladı. Başkan Karaosmanoğlu, tübe belediye başkanlarıyla elele vererek, Kocaeli'yi dünya kenti yapmak için çalışacaklarını söyledi.

Yeni Şafak
00:00 - 20/04/2009 Monday
Güncelleme: 18:27 - 20/04/2009 Monday
Yeni Şafak
Karaosmanoğlu: Hedef dünya kenti Kocaeli
Karaosmanoğlu: Hedef dünya kenti Kocaeli

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 29 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Körfez Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Yunus Pehlivan ile Derince Belediye Başkanlığı'na ilk kez seçilen Dr. Aziz Alemdar'ı ziyaret ederek kutladı. Pehlivan'ın 5 yıl boyunca Körfez'e önemli hizmetlerde bulunduğunu, Alemdar'ın da Derince de ki gelişim ve değişimi devam ettireceğine inandığını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, "Seçilen tüm belediye başkanlarımızın, ilçelerini bugünden yarına daha yaşanılır bir yer haline getirmek için özveriyle çalışacaklarına inanıyorum. Kocaeli'deki belediye başkanlarımızla el ele vererek, kentimizi dünyada gıpta edilen bir hale getireceğiz' dedi.


DERİNCE'DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Başkan Karaosmanoğlu, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar'ı makamında tebrik ziyaretinde bulunduktan sonra birlikte ilçe turuna çıktı. Derince Belediye Meclis Üyesi Coşkun Çabukel'in de eşlik ettiği Derince turunda ilk durak Çınarlı Deprem Şehitliği oldu. İncelemelerde genişleyen şehitlik için bazı yerlere istinat duvarı yapılması gündeme geldi. Başkanlar Karaosmanoğlu ile Alemdar, Fatih Mahallesi'nde bulunan derede yaşanan su baskınlarını önlemek için ıslah çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu.


KÖRFEZ'İ DE İNCELEDİ

Daha sonra belediyeye ait olan Sırrıpaşa Mahallesi'nde bulunan arazi gezildi. Derince Belediye Spor Tesisleri'ne geçen Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekiler, son olarak Yenikent Sağlık Ocağı'nı ziyaret etti. Başkanlar Karaosmanoğlu ile Alemdar, sağlık ocağı çalışanları ve bekleyen hastalarla görüştü. Başkan Karaosmanoğlu'nun Derince Belediyesi'ni ziyaretinde Başkan Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Münir Karaloğlu ile Başkan Danışmanı Ömer Polat da hazır bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, Körfez Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Yunus Pehlivan'a da konuk oldu.

15 years ago