|

Kepez'e 8 ayda 32 bin metrekare kaldırım döşendi

Belediye, Göksu ve Çamlıbel Mahallesi'nde parke kaldırım çalışması başlatılırken, Başkan Hakan Tütüncü 8 ayda 32 bin metrekare kaldırım hizmeti gerçekleştirildiklerini söyledi

İha
00:00 - 10/12/2009 Perşembe
Güncelleme: 17:38 - 10/12/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Kepez'e 8 ayda 32 bin metrekare kaldırım döşendi
Kepez'e 8 ayda 32 bin metrekare kaldırım döşendi

Kepez Belediyesi, Göksu ve Çamlıbel Mahallesi'nde parke kaldırım çalışması başlatılırken, Başkan Hakan Tütüncü döneminde 8 ayda 32 bin metrekare kaldırım hizmeti gerçekleştirildi.

Kepezin bazı mahallelerinde park, sıcak asfalt hizmeti sürerken, sıcak asfaltın tamamlandığı mahallelerde ise parke kaldırım çalışması başlatıldı. Hüsnü Karakaş Mahallesi, Osman Serdengeçti Caddesi, Ulus Mahallesi'nden sonra şimdi de Göksu ve Çamlıbel Mahallesi'nde park kaldırıma kavuşuyor. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Göksu Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışmasının tamamlandığı sokakları parke taşıyla kaplıyor. 2 bin metrekare parke kaldırım çalışmasıyla Göksu Mahallesi, ilk parke kaldırım hizmetine Başkan Hakan Tütüncü döneminde kavuşmuş oldu. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, sıcak asfalt dökülmesinden sonra diğer sokaklarda da parke kaldırım çalışması yapacaklarını bildirdi.


24 SAAT 7 GÜN HİZMET DEVAM EDİYOR

Fen İşleri Müdürlüğü, yollarının tamamı sıcak asfalt olan Çamlıbel Mahallesi'nde parke kaldırım hizmeti gerçekleştiriyor. Mahallede, 6 bin metrekare parke kaldırım çalışması yapılacak. Sıcak asfalttan sonra kaldırım çalışmasının tamamlanmasıyla da gecekonduların çoğunlukta olduğu mahalle, çağdaş bir şehir imajına kavuşmuş olacak. Tütüncü, ilçe halkına çağdaş yaşam alanları sunmak için alt ve üst yapı hizmetlerini aralıksız sürdürdüklerini söyledi. İlçe halkının mutluluğu için çalıştıklarını belirten Tütüncü, “Mahallerimizin, yol, park, kaldırım ihtiyaçlarını, program dahilinde karşılıyoruz. 8 aylık görev süremizde gerçekleştirdiğimiz belediyecilik hizmetleriyle bir çok mahallemizin yüzünü güldürdük. Elbette eksiklerimiz, hizmet bekleyen mahallelerimiz var. 24 saat 7 gün esasıyla hizmet için, insanlarının mutlu olduğu, modern kent olanaklarının bulunduğu, sorunların en aza indirgendiği bir Kepez'i oluşturmak için çalışıyoruz” dedi.


14 yıl önce