|

MÜSİAD Bursa'da Çepni dönemi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Bursa Şubesi'nin 14. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Başkan Cemil Tekin koltuğunu Hasan Çepni'ye bıraktı.

Yeni Şafak
00:00 - 14/01/2010 Perşembe
Güncelleme: 17:28 - 14/01/2010 Perşembe
Yeni Şafak
MÜSİAD Bursa'da Çepni dönemi
MÜSİAD Bursa'da Çepni dönemi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi'nin 14. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Cemil Tekin koltuğunu Hasan Çepni'ye bıraktı. MÜSİAD Bursa Şubesi'nde yapılan 14. Olağan Genel Kurul'da yönetim yeniden şekillendi.

Ördekli Kültür Merkezi'nde yapılan 14. Olağan Genel Kurula MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihat Vardan, Osmangazi Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Belediye Başkanları üyeler ve işadamları katıldı. Kurulda bir konuşma yapan mevcut Başkan Cemil Tekin, MÜSİAD içerisinde yarış olmadığını, yapılan istişareler sonucunda başkanın belirlendiğini vurgulayarak, "Bizde haset değil, gıpta vardır. Bizde kardeşlik vardır." dedi. Başkan yardımcılarının bir sonraki dönem için başkanlığa hazırlandığını ifade eden Tekin, bu doğrultuda Hasan Çepni'nin başkan olmasında karar verildiğini katardı.

BAYRAK YARIŞI DEVAM EDİYOR

Bunun bir bayrak yarışı olduğunu dile getiren Cemil Tekin, "Biz 3. dönemimizi tamamladık. Hasan Çepni'nin başkanlığında tek listeyle seçime gittik. Biz aldığımız bayrağı bir yerlere kadar taşıdık. Bizden sonraki başkanlarımız da daha ileriye taşıyacaktır. Ekip çalışması devam edecek. Yeni başkanımız ne zaman isterse yardımcı oluruz, hizmetindeyiz. Kendisine yardıma her zaman hazırız." şeklinde konuştu. MÜSİAD'ın Türkiye'de büyük bir aile olduğunun altını çizen Cemil Tekin, her tarafta gösterdikleri MÜSİAD rozeti ile selam verecekleri ve rağbet görecekleri bir duruma geldiklerini söyledi.

HİZMETLER EKSİZ SÜRECEK

Tek listeyle gidilen genel kurulda başkan yardımcısı Hasan Çepni, oybirliğiyle yeni dönem başkanlığına seçildi. Yeni dönemde üyelere yönelik faydalı çalışmaların devam edeceğini anlatan Hasan Çepni, "Bu dönemde yurt içi ve yurt dışı gezilere ağırlık vereceğiz. Üyelerimize iş bağlantıları noktasında destek arayacağız. Sektör kurullarımızı etkin bir şekilde kullanacağız. Ayrıca bu dönemde şubemiz için yeni bir arayışta olacağız" şeklinde konuştu. Yapılan 14. Olağan Genel Kurulda hizmetlerinden dolayı Cemil Tekin'e ve yönetimine Genel Başkan Ömer Cihat Vardan tarafından plaket verildi.


14 yıl önce