|

Osmangazi Belediyesi Bursa'nın geleceğine yön veriyor

Vali Şahabettin Harput, Osmangazi Belediyesi'nin Bursa'nın en büyük ilçesi ve lokomotifi olduğunu belirtti. Harput, “Osmangazi Belediyesi Bursa'nın geleceğine yön verecek projeler devam ediyor" dedi.

Barış Gülkaya
00:00 - 4/05/2012 Cuma
Güncelleme: 17:34 - 4/05/2012 Cuma
Yeni Şafak
Osmangazi Belediyesi Bursa'nın geleceğine yön veri
Osmangazi Belediyesi Bursa'nın geleceğine yön veri

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı makamında ziyaret ederek, Bursa'ya kazandırdığı vizyon projeler ve hizmetler nedeniyle tebrik etti. Vali Şahabettin Harput, Osmangazi Belediyesi'nin Bursa'nın en büyük ilçesi ve lokomotifi olduğunu belirterek, “Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret ederek Osmangazi'de gördüğümüz güzel çalışmalar hakkında bizzat bilgi almak hem de kentin geleceğine yönelik plan ve projeler hakkında görüşmek üzere bu ziyareti yapmak istedim” dedi.


OSMANGAZİ KENTE VİZYON KATIYOR

Osmangazi Belediyesi'nin büyük projeleri olduğunu, kente vizyon katacak projeleri olduğunu anlatan Vali Harput, “Bursa'nın geleceğine yön verecek projeler devam ediyor. Bir yandan yenileri yapılıyor. Bursa'yı dünyaya tanıtacak çalışmalar yapıyor. Reis bey bunların çok fazla reklam edilmesine müsaade etmiyor ama bunları biliyoruz. Aslında öyle de olması gerekiyor. Bursa Türkiye'ye örnek bir şehirdir. Bursa'nın lokomotifi de Osmangazi. Osmangazi Belediyesi diğer belediyelere de öncülük ediyor. Bursa'nın geleceği için başrolü oynuyor” diye konuştu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı Bursa'ya ve Osmangazi'ye değer katan proje ve çalışmaları nedeniyle tebrik eden Vali Şahabettin Harput, “Çalışmalar hakkında bilgi alıp, hasret gidermek için bu ziyareti gerçekleşiyor” ifadelerini kullandı.


BURSA İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, Vali Şahabettin Harput'un ziyaretinin kendilerine onur verdiğini ve şeref duyduğunu belirterek, Bursa'nın geleceğine yönelik çok ciddi adımlar atıldığını, özellikle turizm ve marka kent olma noktasında çalışmaların Vali Şahabettin Harput öncülüğünde yürütüldüğünü kaydetti. Bursa'nın kendini yenilediğini ve geliştirdiğini aktaran Başkan Dündar, tarihi değerleriyle birlikte kentsel çalışmalarla Bursa'nın dünyanın gündemine taşındığını kaydetti. Turizm ve marka kent olma noktasında hızlı ve ciddi çalışmaların devam ettiğinin altını çizen Başkan Dündar, Vali Harput'un ciddi anlamda destek verdiği projelerle Bursa için Bursa adına önemli adımların sürdüğünü aktardı. Başkan Dündar, daha sonra Osmangazi'de devam eden vizyon projeler ve geleceğe yönelik hedeflerle ilgili Vali Harput'a bilgi verdi.

12 yıl önce