|

Rotamız Kocaeli'nin aydınlık geleceğidir

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli'nin her köşesine hizmet götürmenin gayreti içinde olduklarını söyledi. Karaosmanoğlu, "Hizmet rotamızı Kocaeli'nin aydınlık geleceğine yönelttik. Kocaeli'nin en ücra köşesinde yaşayan insanımıza bile ulaşmanın ve hizmet etmenin gayreti içindeyiz" dedi.

Yeni Şafak
00:00 - 5/09/2009 Cumartesi
Güncelleme: 15:56 - 5/09/2009 Cumartesi
Yeni Şafak
Rotamız Kocaeli'nin aydınlık geleceğidir
Rotamız Kocaeli'nin aydınlık geleceğidir

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez ve Derince ilçelerinde incelemelerde bulundu. Kocaeli'nin her köşesine hizmet götürmenin gayreti içinde olduklarını aktaran Başkan Karaosmanoğlu, "Hizmet rotamızı Kocaeli'nin aydınlık geleceğine yönelttik. Kocaeli'nin en ücra köşesinde yaşayan insanımıza bile ulaşmanın ve hizmet etmenin gayreti içindeyiz. Bunun için gece gündüz demeden, mola bile vermeden çalışıyoruz" dedi. Başkan Karaosmanoğlu'na incelemeleri sırasında Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar ile İSU Genel Müdürü İlhan Bayram eşlik etti. Körfez'de Ağadere'nin ıslahına yönelik projeyi ele alan, 17 Ağustos Depremi'nin ardından yapılan ve atıl vaziyette duran kalıcı iş yerlerini değerlendirmek için çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, Derince'de ise 60 Evler mevkiinde yapılacak yağmur suyu hattını yerinde inceledi.


DURMAK, DİNLENMEK YOK

Kocaeli halkının kendilerinden daha fazla hizmet beklediğini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, "Kocaeli çok daha aydınlık günleri, çok daha yüksek seviyeleri, çok daha büyük hizmetleri hak ediyor. Kocaeli'ni arzuladığımız seviyelere ulaştırıncaya kadar bize durmak, dinlenmek yok. Kocaeli'nde "ücra" ve "uzak" kavramına yer vermeden, kentin her köşesine hizmet götürüyoruz. Kocaeli'nin neresinde yaşıyor olursa olsun her bir vatandaşına ulaşmanın, hizmet etmenin gayreti içindeyiz" ifadesini kullandı.

15 yıl önce