|

Samsun'un yarınını hazırlıyoruz

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yaptıkları yatırımlarla Canik'in ve Samsun'un yarınını hazırladıklarını belirtti. Genç, "İnsanın bütün hayatına katkı sağlayan bir Canik var artık" dedi.

Yeni Şafak
00:00 - 27/02/2012 الإثنين
Güncelleme: 18:33 - 27/02/2012 الإثنين
Yeni Şafak
Samsun'un yarınını hazırlıyoruz
Samsun'un yarınını hazırlıyoruz

Canik Kent Konseyi'nin 2. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Canik Kültür Merkezi'nde yapılan Genel Kurul'a Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Şenol Eren, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve konsey üyeleri katıldı. Genel kurul öncesinde konuşan Canik Kent Konseyi Genel Sekreteri Reşat Kılınçarslan, son bir yılda yapılan faaliyetleri anlattı. Kılınçarslan, Canik Kent Konseyi'nin dolu dolu bir yıl geçirdiğini söyledi. Konuşmasında Canik'in tarihinden bahseden Canik Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Şenol Eren de, Canik'in ticaret ve sağlık alanında Samsun'da en hızlı gelişen bölge olduğuna dikkat çekti. Canik Belediyesi'nin yatırımcıları teşvik etmesinin şehrin gelişimine önemli katkıda bulunduğunu dile getirdi Prof. Dr. Eren, "Canik tarihine uygun olarak yeniden şahlanıyor" dedi.


HERKES İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Canik ve Samsun için yaptıkları her işten heyecan duyduklarını ifade eden Başkan Genç, "Canik ticaret, eğitim ve kültür alanlarında ön plana çıkıyor. Canik aynı zamanda bir yaşam merkezidir. Konut sektörünün önünü açmamız sonucunda ilçemizde hızlı bir konutlaşma yaşanıyor. Çocuklardan gençlere, kadınlardan yaşlılara kadar herkes için yaptığımız çalışmalarla insanın bütün hayatına katkı sağlayan bir Canik var artık. Yaptığımız ve öncüsü olduğumuz yatırımlarla Canik'in ve Samsun'un yarınını hazırlıyoruz" diye konuştu.


UYUMLU ÇALIŞIYORUZ

Canik'te yeni yatırımların yükseldiğini vurgulayan Genç, "Lovelet hizlı bir şekilde ilerliyor. Yeni hizmet binamızı ve Samsun'un en büyük meydanını yapıyoruz. Yeni üniversiteler için araziler, yeni spor alanları hazırladık. Şimdi ilçemize jimnastik salonu yapılıyor. Daha bir çok spor yatırımı için çalışmalarımız sürüyor. Bu konuda desteğini esirgemeyen Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç'a teşekkür ediyorum. Kendisiyle uyumlu ve koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Samsun kendisinin bakanlığı döneminde daha şimdiden çok şey kazandı" şeklinde konuştu. Canik Kent Konseyi'nin Genel Kurulu'nda yapılan oylama sonucunda Prof. Dr. Şenol Eren yeniden başkan seçilirken, Konsey Meclis sayısını 5'e, Çalışma Grubu sayısını ise 13'e çıkarma kararı aldı.

٪d سنوات قبل